Calypso sofa i læder

Calypso sofa i læder


Calypso sofa med lænestole

Vi har lige siden vi startede med at forhandle Haga møbler, solgt Calypso sofa i brun stof. Nu er sofaen lavet i en ny udgave, hvor den er monteret med sort læder.

Sofa med god siddekomfort

Calypso sofa er kvalitets sofa, hvor der tænkt meget på siddekomforten. En god høj ryg, en fast men ikke hård sidde komfort i sæderne, og bløde armlæn. En rigtig dase sofa. I Calypso serien fås både 3 personers sofa, 2 personers sofa og lænestol. Alle med indbygget fodskammel. 

Reclinerfunktion

Selvom både 3 og 2 pers. samt stolen har indbygget fodskammel, så er der forskel på funktionen. 3 personers sofaen har nemlig elektrisk reclinerfunktion, hvor de andre er manuelle med et håndtag. På den elektriske del trykker du let på en knap på siden af sofaen, og fodskamlen vil herefter slå sig ud i den position du sætter den til. Forsætter du med at trykke på knappen, vil også ryglænet læne sig tilbage. Denne funktion kan 2 personers og stolen også, men der skal du bruge din kropsvægt til at læne den tilbage.

Pris og kvalitet

Calypso sofaen bliver produceret af Haga, som er en svensk leverandør. Møblerne bliver produceret i østen på deres egne fabrikker. Der bliver brugt gode råvarer, og der styr på at alt er i orden. 3 pers. sofaen koster 8.999,-, 2 pers. 5.999,- og lænestolene koster 3.999,-. Vi synes det er gode priser, for en sofaserie i denne kvalitet.

 Sort Calypso sofaSort Calypso lænestolSort 2 pers. Calypso sofa

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere