Denver sofasæt - Fantastisk siddekomfort

Denver sofasæt - Fantastisk siddekomfort
I mandags havde vi besøg af Patrick fra Haga. Haga er en svensk producent af kvalitets sofaer, og vi har været kunde hos dem et lille års tid nu. Hagas sofaer er kendetegnet ved en høj kvalitet, både indvendig og udvendig. Her bliver der brugt massiv træ til opbygning af skellet, en kraftig mængde skum i sæderne, og gode råvarer til betrækket bl.a. med læder fra Brasilien og Italien.

Patrick viste også billeder fra en af de fabrikker i Asien, hvor de får lavet deres sofaer. Her arbejder 4.000 mennesker og de sender mellem 70 og 100 containere med sofaer ud om dagen. Ja om dagen, stort set hele året rundt. Det svarer til f.eks. 2000 hjørnesofaer om dagen.

Formålet med besøget fra Haga, var også at de havde nogle nye modeller, som vi skal have i sortiment. Den store nyhed var Denver sofasæt. En stor og kraftig sofa betrukket med brunt mikrostof. Sofaen har en fantastik siddekomfort med en god støtte i den lidt høje ryg. Du kan herunder se en video af Denver sofaen, videoen giver en meget god fornemmelse af, hvordan betrækket og komforten er.Denver sofa fås både som 3 personers sofa, 2 personers sofa og der vil også komme en lænestol i samme serie. Du kan se målene og bestille sofaen på vores webshop her: http://boboonline.dk/product/denver-3-pers-sofa-7244/

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere