Forum spisebordsstole

Forum spisebordsstole


Vores nye producent har i samarbejde med Andreas Weber lavet denne spisebordsstol i PVC. Stolen forener et flot og farverigt design med en god komfort. En stol der giver dig lyst til at sidde ved spisebordet hele aftenen. 

Stolen er udført i formstøbt PVC i en kraftig kvalitet. Der er virkelige tænkt på at kvaliteten skal være høj, men samtidig er der sørget for at komforten skal være god. Benene på stolen er skråt siddende, og er en kombination af massivt egetræ og metal.

Spisebordsstol i forskellige farver


Stolen kommer i et væld af farver - og hver farve giver et nyt udtræk til stolen og stilen. Stolen fås i rå natur farver, som sort, brun, Soho Black, Soho Brun og naturfarvet. Disse modeller passer godt ind et råt design, hvor træ, metal går hånd i hånd i indretningen. Derudover fås Forum spisestolene også i en stor variation af pangfarver: gul, rød, mint, marineblå, lilla, pink, sennepsgul og blå. Modeller der pifter din stue op  og passer perfekt til et spisebord i hvid højglans. Du kan se alle farvevarianterne herunder:

Forum spisestol med armlæn - RødForum spisestol med armlæn - BlåForum spisetol med armlæn - Mat sortForum spisestol med armlæn - NaturForum spisestol med armlæn - BrunForum spisetol med armlæn - GulForum spisestol med armlæn - LillaForum spisetol med armlæn - PinkForum spisestol med armlæn - Soho BlackForum spisestol med armlæn - Soho BrownForum spisetol med armlæn - MintForum spisetol med armlæn - SennepForum spisestol med armlæn - MarineForum spisestol med armlæn - sortForum spisetol med armlæn - Mat hvid

Andreas Weber og Kare Design


Andreas Weber er arkitekten bag denne spisestol. Han blev født i Tyskland i 1956. Har studeret arkitektur i München og begyndte at designe sine egne møbler og belysning i 1982. Sidenhen har han designet både bygninger, polstermøbler, lamper mm., og denne gang en spisestol i samarbejde med Kare Design. Kare Design er vores nyeste producent - et tysk firma med en masse humor. Alle deres produkter er unikke, spændende og deres motto "Shamless since 1981" fortæller et meget godt billede af, hvem Kare Design er. De fleste forhandlere af deres møbler er franchise butikker, men der er ingen i Danmark. Derfor har vi fået lov til at forhandle deres spændende møbler.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere