Indret boligen med hvidt

Indret boligen med hvidt


Det har i lang tid været moderne at indrette med farver. Farver giver energi og kan udtrykke en stemning og understrege en stil. Men vi ser en klar tendens til, at farven hvid – som jo rent teknisk slet ikke er en farve – oftere og oftere bruges i indretningen, og det tror vi der er en bestemt årsag til: Hvid giver ro.

Vi lever i en travl hverdag med rigtigt mange synsindtryk, påvirkninger og ting vi skal tage stilling til hver dag. Vi er mennesker og påvirkes af vores omgivelser og flydes med følelser, der har indvirkning på vores hverdag. Når du indretter dit hvem i hvide farver opnår du følgende fordele:

  • Med farven hvid skaber du en stemning af ro og fred. Det er rart efter en travl dag på arbejdet og kan være med til at skabe et roligere hjem.
  • Farven hvid får dig til at føle orden og effektivitet, og kan derfor være en stor fordel for dig, der har brug for at “rydde op i livet” – eksempelvis hvis du har en lidt stresset hverdag.
  • Farven hvid får dit hjem til at fremstå renere.
  • Hvid hjælper med at lindre følelsesmæssige forstyrrelser .
  • Sidst men ikke mindst stimulerer hvid åbenhed, vækst og kreativitet.

Det er dog også vigtigt at understrege, at for meget hvid kan skabe en kold og tom atmosfære, og her er det så, at farverne kommer ind, og kan skabe andre energier.

Vores Paris Møbelserie er meget populær hos kunder, der kan lide den rene og romantiske atmosfære.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere