Levering

Levering af møblerne vil normalt ske indenfor 14 hverdage fra din bestilling.

Du vil senest 2 hverdage efter din bestilling få oplyst, hvilken uge du kan forvente at modtage eller afhente varen.

Du kan vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

Fri levering:
- Leveringstid: 7-14 dage
- Ingen omkostninger
- Levering til fortovskant

Uanset dit købs størrelse kan du få leveret fragtfrit til alle adresser i Danmark (Fastland og brofaste øer).
Levering bliver fortaget med egen bil, eksternt fragtfirma eller GLS. Leveringen er til fortovskant eller hoveddøren. Du behøver ikke være hjemme på leveringstidspunktet, hvis varen kan stilles på adressen. (Carport, skur, garage eller lign.) - blot noter det i kommentarfeltet.

Levering med hjælp til opbæring:
- Leveringstid: 7-16 dage
- Fragtpris: 199,-
- 1 mand hjælper dig ind med varen.

Har du brug for en hjælpende hånd til at få varen ind i huset, kan du tilkøbe denne ydelse. Leveringen vil blive foretaget med egen bil med 1 mand. Du skal selv hjælpe til med at bære varerne op. Du vil 2-3 dage før leveringen modtage en sms med en dato for leveringen. Senest dagen inden modtager du en sms med et 3 timers interval. Det er dig som kunde, som dækker evt. skader ved ind- og opbæringen.


Afhentning på lager:
- Leveringstid 2-10 dage
- Afhent selv i Roslev
- Vi hjælper gerne med pakning af bilen

Hvis du har travlt og hurtigst muligt vil have din varer, har du mulighed for at hente den på vores lager i Roslev. Alle varer bliver lagerført hos producenten. Din varer skal derfor bestilles før, du kan afhente. Du bliver kontaktet, så snart den vil være klar til afhentning.


Ønsker du selv at afhente varen på vores lager i Roslev: Tast "afhenter selv" under fragtform.

Der leveres kun i Danmark inkl. brofaste øer. Ved levering til ikke brofaste øer sker levering til ønsket færgehavn på fastlandet, hvorfra du selv skal transportere varen. Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet. (Levering til Bornholm - ring for fragtpris)

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere