Nye møbler

Nye møbler


Vi har her samlet en række af de møbler som er tilføjet den sidste uges tid til vores webshop. De fleste af møblerne er fra Actona Company.

Osaka reol - Høj1. Osaka reoler

De første nye produkter vi kan præsentere er Osaka reoler. Reolerne fås i 2 forskellige størrelser. Den ene med en højde på 72 cm., som har 2 hylder og den anden er 200 cm. høj. De er begge en meter brede og 45 cm i dybden. 

Reolerne er opbygget på et stel, som er udført i oliebehandlet egefiner. Det er en robust reol, som nemt kan holde til vægten af bøger og pyntegenstande. Hylderne er lavet i hvidlakeret træ. Spillet mellem det hvide og egetræet er en af de mest populære farvekombinationer vi ser i boligindretningen lige nu. 

Find reolerne her:
Lille Osaka reol - 1.499,-
Stor Osaka reol - 2.799,-Richmond skænk2.  Richmond møbler

De første 3 produkter i Richmond serien er blevet tilføjet til webshoppen. Richmond er en møbelserie til stuen i god kvalitet. Serien består af en skænk, spisebord med tillægsplader og en bogreol. 

Møblerne er lavet i massiv træ og egefiner. Overfladen er bejdset i en lys farve. Serien har nogle specielle kendetegn. Farven er utrolig smuk og speciel, og der er små nitter i træet, som ikke ses i andre møbler. 

Se møblerne her:
Richmond spisebord 6.999,-
Richmond købmandsdisk 6.499,-
Richmond bogreol 5.499,-
Bianca spisestol - Grå3. Bianca spisebordsstol

Actona er kendt for at have et stort udvalg af billige spisebordsstole. Men i takt med at tiderne skifter, er de også begyndt at lave stole der er i den lidt bedre kvalitet, end de helt billige.

Bianca spisebordsstol er en kraftig opbygget stol en pænt design. Ryggen har et flot svej og giver en god siddekomfort sammen med det polstrede sæde. 

Stellet er lavet i massiv oliebehandlet egetræ.

Se stolen her:
Bianca spisebordsstol 999,- pr stkEmilia spisestol
4. Emila armstol

Endnu en stol, hvor mørkegrå stof blandet med egetræsben udgør materialerne. Emilia er en spisebordsstol med armlæn, som en del af designet. Skallen med de runde former giver et flot udtryk. Efter min mening kan stolen både bruges som almindelig spisestol, men den kan også sagtens bære at stå alene f.eks. som en pyntestol til soveværelset.

Stolen er monteret med Darin stof. Et slidstærkt stof i mørkegrå stof. Der er 2 knapper i forsiden af ryggen, som giver 60'er looket sammen med de oliebehandlet egetræsben.

Se stolen her:
Emilia armstol 999,- pr. stk

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere