Udvalg af skoskabe

Udvalg af skoskabe


Vi kan nu præsentere et stort udvalg af skoskabe i vores sortiment. Vi har før haft et lille udvalg, men det er første gang, at vi kan vise et så stort et udvalg. Læs mere under billedet.

Skoskabe

Bright skoskab

Alle skoskabene som vi her kan præsentere er i serien Bright. Skabene er fra vores danske producent Tvilum, og Bright skoskab er saml-selv og danskproduceret. Der er både smalle, dybe, høje og brede skoskabe og de fås i mange forskellige designs og farver. Vælg dit skoskab i enten bøg, hvid, eg eller kaffefarvet.

Skoskab med spejl

Et skoskab er et pladsbesparende møbel til enten entreen eller soveværelset. Du kender sikkert følelsen af, at du er ved at vælte i dine ubrugte sko, når du træder ind i gangen. Dette problem afhjælper et skoskab. Vælger du samtidig et skoskab med spejl, så bliver møblet endnu mere funktionel. Ikke nok med at den sparer på gulvpladsen i den lille entre, men du får også mulighed for at spejle inden du går ud af døren. Så er du sikker på, at skoene og håret sidder som det skal. Du kan her nedenunder se de tre modeller vi har af skoskab med spejl


Høj skoskab med spejl    Hvid skoskab     Kaffebrunt skoskab med spejl

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere