Sofaer - Vejen fra Kina til Hedensted

Sofaer – Vejen fra Kina til Hedensted

Mere end 300.000 sofaer producerer vores producent Actona Company om året. Det er på den anden side af 800 sofaer om dagen! SÅ mange sælger vi ikke, men vi hjælper dog lidt til. Enkelte af sofaerne køber vi fra Actonas lager her i Danmark – men de sidste par år, er vi begyndt at købe flere og flere sofaer direkte fra Actonas fabrikker i østen.

Fra vi bestiller en container med sofaer, til vi modtager den her i Hedensted, går der typisk 10-12 uger. Sofaerne bliver enten produceret i Kina eller Ukraine. I Kina ejer Actona en fabrik på 47.500 m2 og i Ukraine ejer de en fabrik på 9.600 m2. Disse to fabrikker er kun til polstermøbler, og beskæftigere i alt 750 medarbejdere.

Du kan herunder se en lille video fra Actona’s fabrik i Kina. Opdater siden for at se filmen fra begyndelsen.

Efter sofaerne er blevet pakket i containere på fabrikken bliver de kørt til havnen. Her kommer de til søs i 3-4 uger, inden de rammer havnen i Århus. Herfra bliver de kørt ud med lastbil, og i vores tilfælde til Hedensted

Alle de sofaer vi selv lagerfører leverer vi fra uge til uge, og kan afhentes typisk fra dag til dag. Du kan se hele udvalget af vores sofaer her http://boboonline.dk/category/sofaer-152/

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere