Hos os må du gerne ændre mening. Du kan returnere eller ombytte dine varer 365 dage fra den dag du modtager varen.

Gode råd for returnering af varer

- Returvaren skal være 100 % salgbar. Eventuelle forringelser vil blive fratrukket dit returbeløb. En forringelse kan være, hvis du reelt har taget varen i brug.
- Pas på den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget kan dette betyde at varens værdi forringes.
- Undlad montering af ”saml-selv” møbler, da dette vil medføre en betydelig værdiforringelse af varen. 
- Varen må naturligvis gerne afprøves inden returnering, så længe det ikke medfører en forringelse af varens værdi eller af original emballage. 
- Undgå at påføre klistermærker, mærkater eller påskrift på emballagen, da varens salgbarhed og dermed også varens værdi forringes.
- Gem din faktura-mail da fakturaen på varen skal fremvises ved returnering.


RETURNERING

Skal vi hjælpe med returnering?
Hvis du ønsker at vi skal hjælpe med returneringen, skal du kontakte os på bobo@boboonline.dk, som er vores hovedmail. Herefter vil der ikke gå lang tid før du får hjælp fra en af vores supportere
.

Det koster 500 DKK at få hjælp med din returnering. Beløbet bliver fratrukket det beløb, du skal have returneret, når vi modtager varen retur.

Ved store og tunge varer som ikke kan bæres af én mand, skal du som kunde selv hjælpe med at læsse varen på bilen, når vi afhenter. 
Vi afhenter dine returvarer, når det passer ind i vores køreplan. Dette vil typisk være 1-3 uger efter vi har modtaget en mail fra dig om ønsket om at returnere. 


Hvis du selv sørger for returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til: 

BOBO Aps
Hesthøjvej 16 
7870 Roslev
Port 3-4

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. 


OBS! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. 

 


Vi forventer at du afsender varerne hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende retur senest 14 dage efter vi har modtaget information om ønsket returnering.


Tilbagebetaling

Når vi modtager varen retur fra dig, tjekker vi den, og du får herefter tilbagebetalt det beløb, du har betalt til os ved købet – minus eventuelle fragtomkostninger og værditab.

Ønsker du pengene retur for din returnerede vare, vil pengene altid blive tilbagebetalt til det betalingskort ordren er købt med hvis muligt. Hvis ikke det er muligt vil du blive kontaktet efter kontonummer.


Da Boboonline har fragtfri levering, dækkes en eventuel tillægsbetaling for fragt ikke af returretten og denne omkostning kan derfor ikke refunderes.