Hvad er Bonded læder?

Spørgsmålet dukker ofte op idet flere og flere sofaer nu bliver betrukket med Bonded læder. Der findes ikke mange informationer på nettet omkring materialet, derfor vil jeg her forsøge at beskrive den type Bonded læder vores producent benytter på sofaerne.
 

Allerførst vil jeg slå fast, at Bonded læder ikke er ægte læder. Der er ganske vist læder iblandet, men det har ikke de naturlige egenskaber som ægte læder. Til gengæld har det en del andre fordele som jeg vil komme nærmere ind på.

Bonded læder er fremstillet på et stykke tekstil, hvor der på oversiden er støbt Polyurethan og på bagsiden påsprøjtet et lag af små læderrester. Læderet der er påsprøjtet giver materialet en konsistens der minder om læder, altså når man rører eller sidder i en sofa kan det være svært at mærke forskel om det er en almindelig billig standard læder eller Bonded læder.

Gode egenskaber:

Bonded læder er meget smidigt, lækkert blødt at røre ved og desuden meget nem at vedligeholde. Det har en god slidstyrke som på vores sofaer er testet på teknologisk institut til en slidstyrke på mindst 30.000 martindale (Under testen er materialet påført 30.000 slidture og stadig intakt) Som hovedregel skal en sofa der bruges til privat brug have et betræk der er testet til min. 20.000 martindale.

Vedligeholdelse sker ved hjælp at Guardians lædersæbe, der udover at rengøre også plejer læderet på bagsiden således det vedbliver at være blødt og smidigt.

Bonded læder er præget på overfladen, for at give det et læderagtigt udseende. Den behandling giver et ens resultat hver gang og man får derfor en sofa der ikke er præget af ar, rifter mm. som på ægte læder.

Sidst, men ikke mindst, er Bonded læder et meget billigt produkt set i forhold til læder. Du kan derfor finde store flotte sofaer til meget billige penge og som stadig har gode egenskaber.

Du kan finde alle vores lækre og billige produkter med bonded læder her:Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere