Gratis levering til brofaste adresser

Prismatch

365 dages returret

Historien kort

Den 1. januar 2008 så BOBO første gang dagens lys som fysisk butik. Sidenhen ændrede vi forretningskoncept og valgte istedet at fortsætte vores salg online, hvor vi åbnede Bobonline.dk den 14. oktober 2010. Navnet BOBO udspringer af stifteren bag virksomheden, som har navnet Bo, og er en sammentrækning af hans navn og de to første bogstaver i BOligen. Det er kort og let at huske og fortæller noget om, hvem vi er og hvad vi kan.

Det bredeste udvalg af møbler & boligtilbehør til de bedste priser

Idag er BOBO udelukkende en webshop der forhandler de bedste møbler til de bedste priser, og vi bestræber os på at leverer den aller bedste service på markedet. 

 

Vi bestræber os desuden på at have det bredeste udvalg i Danmark. Derfor har vi lige nu over 7000 varenumre, og vi få masser af nyheder hver eneste uge. 

 

Vi håber, I får en god oplevelse hos vores online butik, og vi modtager meget gerne mails med forslag til forbedringer, ris og ros eller andre bemærkninger, der kan være med til at forbedre butikken. Har du handlet møbler hos os, er du mere en velkommen til at dele din købsoplevelse med andre på Trustpilot.dk

 

 

Firmaadresse

Åbningstider

I dette tidsrum kan vi træffes pr. telefon og e-mail.

 

Mandag - fredag

10-15

(mail besvares også udenfor denne åbningstid)

 

Lørdag & Søndag

Træffes pr. mail

 

Bemærk at dette er en webshop, og man ikke kan handle fra adressen.

Sikker E-handel

Boboonline.dk har været på nettet med e-handel siden d. 14. Oktober 2010, og har derfor opbygget en del erfaring og rutine med e-handel. Se brugernes anmeldelser på Trustpilot.dk

Virksomhedsoplysninger

BOBO ApS
Hesthøjvej 16
7870 Roslev

Cvr. nr. 37348902

 

Bankforbindelse

Spar Nord Bank reg. 8500 kontonr 458 7005 498

Sådan handler du hos Boboonline.dk

  1. Find den eller de varer du ønsker og klik tilføj til kurv
  2. Gå til indkøbsvognen (du kan her slette varer eller ændre på antallet, husk at opdatere for at se ændring på pris)
  3. Tast "gå til kassen" - her kan du udfylde alle informationer på en og samme side.
  4. Tast "gå til betaling" - indtast kort oplysninger og godkend.

Systemet sender dig straks en kvittering på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. Når din bestilling er ekspederet, får du en mail hvor vi giver dig en leveringsuge hurtigst muligt. (Dette sker som regel senest 2 hverdage efter din bestilling.)

Boboonline.dk lagerfører ikke langt de fleste af produkterne, og er derfor afhængig af producentens aktuelle lagerstatus.

 

Besøg i øvrigt vores side faq.boboonline.dk, hvor du kan få en masse svar på de spørgsmål du måtte have om omkring møbler.