Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
wide image

Om BOBO

Sådan startede det

Historien startede helt tilbage i 2008. Her blev det i sin tid startet op som et fysisk møbeloutlet af en far + søn. Her valgte man så i 2010 at få lavet en webshop der byggede op omkring deres fysiske outlet salg. 


Dette koncept kørte helt frem til 2015, hvor man valgte at gå andre veje. I den forbindelse blev forretningen sat til salg, og det er så her at vi (de nuværende ejere) slog til -  dog med en noget anden plan for, hvad BOBO skulle være fremadrettet. 

 

Vi kommer ud af en selvstændig familie, og I 2015 gik vi med tankerne om at starte noget op sammen med vores far og onkel. De har altid haft med møbler at gøre og vi havde erfaring for online-delen så da muligheden for at overtage BOBOonline.dk bød sig, slog vi til. 

Hvor vi er i dag og hvor vi er på vej hen

 I dag har vi et stort lager i 7870 Roslev med tilknyttet kontor, hvor alt vores drift og kundeservice kører fra. Derudover har vi et kontor i Aalborg, hvorfra vi laver alt vores indhold på sociale medier, til bloggen og generelt alt vores markedsføring og udvikling.  Her sidder der flere studiejobbere og praktikanter rundt omkring fra studierne i Aalborg, som er en kæmpe del af dette, og som vi ikke ville kunne klare os uden. 

 

Vi har pt. salg i Danmark og på Grønland og planen er at starte op i flere lande.

Vi har store ambitioner. Drømmen er at blive nordens største – og bedste møbelwebshop.

 

Det bredeste og mest unikke udvalg

Konceptet i dag er alt andet end et møbeloutlet.


I dag ønsker vi at tilbyde det bredeste udvalg af møbler i Danmark, kombineret med unikke varer du ikke finder andre steder.


Derudover skal det være nemt, fleksibelt og trygt at handle møbler på nettet. Derfor finder du på vores hjemmeside altid:

 

-    Fleksible leveringsmuligheder
-    Hjælpsom og personlig service
-    Gode priser - altid

 

I dag har vi mere end 20.000 forskellige varer på shoppen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bedste hilsener

 

Nicolai Østergaard

Medejer

 

signature-fonts


 

Christian Østergaard

Medejer

 

signature-fonts

 

 

 

 

Læs mere

 

 

Team BOBO

Herunder kan du se alle os der sidder bag skærmen, og hver dag arbejder på at gøre køb af møbler til en god, inspirerende og nem oplevelse.

 

Nicolai

Medejer

nicolai@boboonline.dk

Nicolai sørger for at vi altid har nyheder på de virtuelle hylder. Derudover nye tiltag, udvikling af shoppen, markedsføring, kundeservice, lagerarbejde og diverse. 

Christian

Medejer

christian@boboonline.dk

Christian holder styr på alle vores fremragende praktikanter og studiejobbere i Aalborg, samt markedsføringen generelt. Derudover kundeservice, nye tiltag, lageropgaver og diverse. 

Line Olsen

Kundeservice & logistik

line@boboonline.dk

Line sidder klar i kundeservice til at hjælpe og derudover sidder hun med en del af vores logistikplanlægning. Hun er positiv og hjælpsom, og prøver altid at finde den bedste løsning til dig som kunde. 

Mikkel Dalsgaard

Kundeservice & logistik

mikkel@boboonline.dk

Mikkel sidder i kundeservice, med logistikplanlægning og varemodtagelse. Han er positiv, meget løsningsorienteret og hjælper altid sine kunder på bedst muligt måde.  

Alexander Østergaard

Kundeservice og produkter

 

Alexander sidder med kundeservice og forberedelse af nyheder til shoppen fra vores mange brands. Det er tit ham du kommer i kontakt med hvis du skriver på chatten, hvor han altid er klar med et hurtigt svar.  

Helle Bechmann

Teksforfatter

 

Helle laver produktbeskrivelser og kvalitetstjek af varer på shoppen. Hun er meget kreativ og sørger for at skrive inspirerende og informerende produkttekster.  

Emilie Østergaard

Tekstforfatter

 

Emilie sørger ligesom Helle for at skrive inspirerende produktbeskrivelser. Hun er meget perfektionistisk og laver også kvalitetstjek af produktinfo før vores nyheder kommer på hylden.  

Mai Niewald

Tekstforfatter

 

Mai skriver primært indlæg til vores blog. Hun er god til at fordybe sig og skrive inspirerende blogindlæg, som inspirerer til din indretning samt guides, der hjælper dig ift. hvilke møbler du skal vælge.  

Amalie Pedersen

PR og kommunikation

 

 

Amalie er vores primære kontakt til de forskelige medier. Hun  skriver artikler for, og i samarbejde med forskellige medier.  Hun er meget udadvendt og er ekspert i at finde den gode historie, og herefter få den ud.

Praktikanter

efteråret 2020

 

Praktikanter i BOBO indgår som medarbejder på lige fod med alle andre. Vores praktikanter er en kæmpe stor del af det inspirationsmiljø vi prøver at lave på de sociale medier, på vores blog og på hjemmesiden. De hjælper bl.a. med ting inden for grafisk design, markedsføring, på sociale medier og nyhedsbreve, udvikling og mange andre ting.

Kunderne først og fremmest

For at være det bedste sted  for dig at handle, kræver det selvfølgelig også at du får den bedste kundeservice.

Vores anmeldelser på Trustpilot viser heldigvis, at vi ikke er helt ude i hampen med denne ambition. Med en Trustscore på 4,6 er vi en af de online møbelbutikker der pt. har de bedste anmeldelser, hvilket er noget vi er stolte af.

 

Dette er ekstremt vigtigt for os, da vi ved at det er en stor beslutning at købe møbler på nettet.

Vi gør en dyd ud af at du altid får info hele vejen fra bestilling til levering og at du kan få hurtig og professionel hjælp på telefon, mail og chat, hvis du har brug for det.


Er der perioder hvor der er ekstra travlt, har vi et setup som gør, at vi hurtigt kan sætte flere folk på opgaven, om det er på lageret eller på kundeservice. Det betyder at du altid kan forvente hurtige svartider og hjælpsom service – hele året rundt.


 

Følg med på de sociale medier

Følg med for at få inspiration til din indretning, få vist de mange nyheder der kommer ind på siden hver eneste uge og for at følge med i vores hverdag. 

 

Vi støtter

 

 

 
 

Medlem af

 
 
 

 

Til top