Ny trådløs recliner

Ny trådløs recliner


Trådløs Atlanta recliner

Elrecliner med batteri

Har du før haft en elektrisk recliner, ved du hvor irriterende det er, at du skal have ledningen sat til stikkontakten. Stolen kan ikke stå ude midt i stuen uden at du falder i ledningen. Det har svenske Haga lavet om på med deres nye Atlanta recliner. Reclineren har indbygget batteri som hurtig oplades. Bagefter kan du bruge stolen uden ledning. Det giver dig mulighed for at stille den alle steder i stuen uden at tænke på, hvor stikkontakten er. 

Lænestol med indbygget fodskammel

Den elektriske reclinerfunktion bruges til at slå den indbyggede fodskammel ud. I modsætning til en manuel recliner, hvor du trækker i et håndtag, kan du selv bestemme placeringen af skamlen. Du trykker let på fjernbetjeningen på siden, og stolens fodskammel kører nemt ud. Holder du den inden længe nok begynder ryglænet også at læne sig tilbage. Du kan selv justere siddepositionen. 

Recliner i mikrostof

Atlanta recliner er monteret med et kraftigt mikrostof, som har en høj slidstyrke. Stolen fås i 3 forskellige farver; grå, beige og brun. Du kan se alle farverne herunder, og klikke dig videre til din favorit.
Brun Atlanta reclinerGrå Atlanta lænestolBeige mikrostof recliner

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere