Save garderobeskab – nemt at samle med SmartMount

Save garderobeskab – nemt at samle med SmartMount

Nyt patentanmeldt bagbeklædningsbeslag fra Tvilum gør det en hel del nemmere at samle garderobeskabe. Mange har sikkert prøvet at samle et skab på gulvet, hvor bagbeklædningen skulle sømmes fast hele vejen rundt på bagsiden. Sådan behøves det ikke være mere, med Tvilum´s nye beslag kan man bygge skabet oprejst lige hvor det skal stå. Beslaget er meget fleksibelt og man kan derfor fastgøre skabet til væggen samtidig med man samler det, det giver et godt og stabilt resultat og sikrer samtidig at skabet ikke kan vælte.

SmartMount er udviklet af Tvilum selv. Og du kan læse et interview her om, hvordan systemet gik fra ide til udvikling – og tanker fra manden bag systemet. http://www.tvilum.com/da/News/Claus%20Tapaninen.aspx

Save kollektionen, hvor beslaget indgår, består af garderobeskabe der er 220 cm i højden og 60 cm i dybden og fås i mange bredder. Save skabene kan vælges med enten alm. hængslede låger eller skydelåger.

Lågerne fås i farverne hvid, eg struktur, hvid højglans, sort højglans, samt med spejllåger. Skabets korpus er i hvid eller eg struktur og indeni er det farvet i en eksklusiv lys grå farve.
Der er desuden et pænt tilbehørsprogram med ekstra hylder, skuffer, trådkurve, led lys, greb, skuffeinddeler og ekstra bøjlestænger.

Vil man se hvordan et Save garderobeskab samles er der mulighed for det i en lille præsentationsvideo herunder.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud, informaitoner om nyheder osv. så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev ud 4-6 gange i måneden.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere