Vi oplever udfordringer med at modtage opkald og forsøger at få det fikset hurtigst muligt. Indtil da er vi fuldt tilgængelig på chat og mail.
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /

Din Online Møbelbutik

Køb møbler online - vi har et stort og inspirerende udvalg, de bedste priser og over 30.000 glade kunder

Gratis levering

Vi leverer lige til døren med mulighed for billig aftenlevering, indbæring mm.

Prismatch

Set billigere? Ansøg om prismatch, modtag rabatkode og få trukket prisen fra inden køb

365 dages returret

Billig og nem returnering - vi afhenter hos dig, og hjælper dig med det hele

75 88 00 58 eller MAIL

Ring, skriv eller chat og få hjælp til ordrer eller rådgivning til vores varer

Nyeste blog indlæg

Sådan renser du dine havemøbler!

Sådan renser du dine havemøbler!

10/09 2020

Er du i tvivl om, hvordan du skal rense dine havemøbler? Så læs med her! Rensning af havemøbler Med tiden får dine havemøbler nogle slag, og det er derfor en god idé at vedligeholde og...

Dyk ned i rummene

Nyeste blog indlæg

Sådan renser du dine havemøbler!

Sådan renser du dine havemøbler!

10/09 2020

Er du i tvivl om, hvordan du skal rense dine havemøbler? Så læs med her! Rensning af havemøbler Med tiden får dine havemøbler nogle slag, og det er derfor en god idé at vedligeholde og...

BOBO - Møbler og boligtilbehør på nettet - kort fortalt!

Velkommen til BOBO - Din online møbelbutik.

 

Siden 2010 har vi solgt møbler og boligtilbehør på nettet, og vi er derfor en af landets ældste online møbelbutikker. Du kan derfor også være helt sikker på, at du altid får en professionel og personlig betjening her hos os, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan for at vejlede og hjælpe dig. 

Du finder et stort og bredt udvalg af møbler - herunder madrasser, spisebordelampersofaer, bænke, skriveborde og meget andet i alle prisklasser. Derudover finder du hos os en effektiv og god reklamationsservice, hvis uheldet skulle være ude. Du vil hos os finde et stort og bredt udvalg af kvalitetsmøbler til alle husets rum, hvor der er noget for enhver smag.  Derudover har vi også masser af mere unikke møbler, hvor designet og kvaliteten er helt i top. Vi tilfører konstant nye spændende møbler i moderne og klassiske designs fra nuværende og nye leverandører / brands. 

 

Vi bestræber os på at have Danmarks største udvalg inden for boligindretning - på den måde ved du lige, hvor du skal søge hen, hvis du står og mangler noget til hjemmet.

Vi er udelukkende online, hvorfor vi ikke har showroom. I stedet tilbyder vi skarpe online priser, der som regel er billigere end i butikkerne, 365 dages fuld returret, gebyrfri betaling, gratis levering til alle brofaste adresse, og i mange tilfælde også til øerne -  altså en masse gode grunde til at handle hos os. 

 

Mange spændende brands

Vi har i skrivende stund mere end 40 forskellige brands, som sikrer dig et fantastisk udvalg.

 

Vi sætter stor pris på danske brands, og den fantastiske nordiske indretningsstil. Her kan blandt andet nævnes de yderst populære brands BloomingvilleHouse Doctor, Sika Design, Hübsch, og Ib Laursen.

Flere af vores brands finder du ikke andre steder i Danmark. Her kan blandt andet nævnes Kare Design, som vi er eneforhandler af her i Danmark.

 

 

Der er masser af muligheder, og dette er blot få af de mange brands du kan finde her hos os. Tag evt. et kig på alle vores flotte brands her.

 

God fornøjelse!

Læs mere
Til top