LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Sådan plejer du dine stofmøbler

Oprettet d. under Guides, Pleje og vedligeholdelse

Sådan plejer du dine stofmøbler

Ja dette indlæg er ekstra nyttig for dig, som har hund, kat eller andre kæledyr. Ikke desto mindre er den relevant for alle jer, som ejer et møbel af stof. Du kan nemlig sikre dig en langt længere holdbarhed, hvis blot du bruger lidt tid på at holde stoffet ved lige:

Pleje af dine stofmøbler

Selvom vi gør meget for at passe på vores møbler, så bruger vi dem i en travl hverdag, og det er svært at undgå, at daglig brug sætter sig sine spor.
Særligt stofmøbler er særligt udsatte, da stoffet er et materiale, der tager imod snavs, og her er det ofte hjemmets sofa eller lænestole, der hurtigt kan blive nussede af skidt fra vores tøj, snavs på huden eller pletter fra mad og drikkevarer.

 

Det er dog ikke noget nyt problem, og der findes virksomheder, der har udviklet virkeligt effektive midler, der sikrer pleje af stofmøbler, både så du mindsker risikoen for at snavset sætter sig i stoffet og så du lettere kan få pletterne væk, når de først er der.

Guardian tekstilpleje er alt du behøver.

Imprægnering af stofmøbler

Når dine stofmøbler er rene, sørger du for at give dem en omgang imprægnering. Det er en god ide, at gøre det to gange om året, eksempelvis forår og efterår, hvor du kan gå udenfor. Tag hynder og puder ud af sofaen og støvsug dem grundigt. Tag dem med udenfor, men vær opmærksom på, at du skal stå i læ, så imprægneringsvæsken ikke bare blæser væk. Giv hver puge og hver hynde et godt lag på hver side og særligt på hynderne skal du huske kanterne.

Men du har hynder og puder ude, sørger du selvfølgelig for også at støvsuge sofaen og hvis der er polstring, der ikke kan tages af, giver du også dette en omgang imprægnering.

Rengøring af stofmøbler

Har du fået en plet på et stofmøbel, kan du med Guardian Tekstilrens fjerne pletten. Er pletten frisk, så sørg for fjerne snavs, så der ikke trænger mere ned i stoffet. Resten af pletten gnider du med en tør klud, så du fjerne mest muligt at pletten først. Herefter sprøjter du Guardian Tekstilrens på fletten. Med en børste eller en svamp gnider du en fin skum frem. Denne skum aktiverer snavset i tekstilet, løsner partiklerne og efter et par minutter kan du tørre skummet væk med et viskestykke, et håndklæde eller papir. Sørg for at få alt sæben væk, da der ellers kan dannes skjolder. Efter behandlingen støvsuger du hvor du har behandlet.

Det kan være nødvendigt at pletbehandle to gange.

Sofaen giver stød – hvad gør jeg?

Mange oplever, at sofaen eller andre tekstilmøbler, særligt microfiber, giver stød. Det er helt normalt, og skyldes statisk elektricitet. Det er ufarligt, men sjældent særligt rart. Det findes der heldigvis råd for. Med Guardian Anti Static spray kan du fjerne den statiske elektricitet fra alle stofmøbler, tæpper og gardiner. Vær dog opmærksom på, at midlet er brandfarligt, og når du bruger det indendørs skal du sørge for rigtig god ventilation.

 

Se vores produkter til pleje af stofmøbler her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo