Info: Vores kundeservice er gået på en velfortjent påskeferie. Vi svarer dog fortsat på mail inden for 24 timer torsdag, fredag og mandag, så kontakt os endelig. God påske!
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) / image

Nem returnering af møbler og boligtilbehør på nettet

Hos os må du gerne ændre mening. Vi ved at returneringsmuligheder er vigtigt, når man køber på nettet. 
Derfor kan du returnere eller ombytte dine varer 365 dage fra den dag du modtager varen.

 

Lad os hjælpe med returfragten

Inden du returnerer dine varer, så skriv eller ring til os først på bobo@boboonline.dk eller 75880058, så du kan returnere under vores fragtaftale og spare penge på returfragten. Vi kan også, mod et ekstrabeløb, hjælpe med at få afhentet tingene hos dig, og klare alt i forbindelse med returfragten. 

 

Hvad koster returfragt?

Tommelfingerregler for priser på Returnering:

 

Over 30 kg: 2-500 kr.
Under 30 kg: 99 kr. pr. kasse
 

Priserne er vejledende, og du kan ikke regne 100 % med tommelfingerreglen. Du kan dog altid kontakte os for en specifik pris på en bestemt vare. 

 

Beløbet bliver fratrukket det beløb, du skal have returneret, når vi modtager varen retur.

 

Vigtigt: ved store og tunge varer, som ikke kan bæres af én mand, skal du som kunde selv hjælpe med at læsse varen på bilen, når vi afhenter. 

 

Krav/Gode råd for returnering af varer 

 

  1. - Sørg for at returvaren er 100 % salgbar. Eventuelle forringelser vil blive fratrukket dit returbeløb. En forringelse kan være, hvis du reelt har taget varen i brug.Du må naturligvis gerne afprøve inden returnering, så længe det ikke medfører skader eller synlige tegn på at den er brugt. 
     
  2. - Pas på den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget kan dette betyde at varens værdi forringes.
     
  3. - Undlad montering af ”saml-selv” møbler, da dette vil medføre en betydelig værdiforringelse af varen. 


Hvis du selv sørger for returnering

Hvis du fortryder købet, og selv ønsker at stå for dette skal varerne tilbageleveres til: 

BOBO Aps
Hesthøjvej 16 
7870 Roslev
Port 10-11

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. 

OBS! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. 


Vi forventer at du afsender varerne hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende retur senest 14 dage efter vi har modtaget information om ønsket returnering.

Omkring tilbagebetaling

Når vi modtager varen retur fra dig, tjekker vi den, og du får herefter tilbagebetalt det beløb, du har betalt til os ved købet – minus eventuelle fragtomkostninger og værditab.

Ønsker du pengene retur for din returnerede vare, vil pengene altid blive tilbagebetalt til det betalingskort ordren er købt med hvis muligt. Hvis ikke det er muligt vil du blive kontaktet efter kontonummer.

Da vi hos BOBO har fragtfri levering, dækkes en eventuel tillægsbetaling for fragt ikke af returretten og denne omkostning kan derfor ikke refunderes.

Til top