Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Inspiration til Påskebordet

Oprettet d. under Inspiration

Inspiration til Påskebordet
Toggle Zoom

Påsken er over os, og det betyder påskefrokost. Men har du egentligt tænkt over, hvordan du vil arrangere påskebordet? Hvis ikke, så har vi samlet inspiration til det perfekte påskebord her.

 

Anretning

En god ting at begynde at planlægge tidligt, er anretningen af maden. Udover at det får maden til at se lækker ud, er det også en god måde at inddrage varierende pynt. Der vil være noget nyt for gæsterne at se på ved hver ret.

 

Du kan for eksempel som her, bruge små påskeæg som dekoration af kagen til kaffen, eller anrette chokolade harer på et fad. 

 

Tallerken pynt

Tallerken pynt er et andet sted du kan tage fat. Hvis du vil holde det elegant og stilfuldt, kan du fx lægger et marcipanæg i en rede på hver tallerken. Så er der også en lille før-kaffe snack til dine gæster. 

Hvis der er mange børn til stede, kan du lave små bordkort, med påskedyrs motiver.

 

 

Bordpynt

Der er naturligvis uendelige måder at dekorere bordet på, men herunder har vi samlet nogle af vores yndlings ideer til bordpynt.


Den naturlige rede med fjer, passer perfekt på et traditionelt påskebord. Det er stilfuldt og simpelt, og tiltrækker alligevel gæsternes blik.  Og så kan den let justeres til en børnevenlig påskefrokost dekoration ved at bruge mere farverige æg, eller syntetiske farvede fjer.

 

Et simpelt fad kan hurtigt forvandles til en påske rede med nogle farvede æg og lidt papir.

Eller hvad med små urtepotteskjulere som æggebægere? Her har man som bonus lavet blad aftryk på æggene.

 

 

Børnenes pynt 

Børnene skal også være med og det kan de sagtens, uden påskebordet kommer til at se rodet ud. Tuscher og et æg er alt hvad der skal til, for at lave en spændende dekoration. 

 

 


Vi håber i får dekoreret nogle skønne påskeborde! 
God Påske!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top