LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

4 tips til det perfekte påskebord 🍽️🐣

Oprettet d. under Inspiration

4 tips til det perfekte påskebord 🍽️🐣

Påsken er over os, hvilket betyder, at påskepynten findes frem i de danske hjem. Der skal holdes påskefrokost og der skal hygges med familien. Men har du styr på borddækningen og pynten? Hvis ikke, så har vi samlet inspiration til det perfekte påskebord her.

 

1. Bring naturen indenfor 🍃

Forkæl dine gæster med en smuk borddækning. Hent pynt udefra haven og brug naturlige materialer, og skab en følelse af ro. Du kan tilføje bomuldsgrene eller friske blomster som en del af din borddækning.

Servér maden på skærebrætter eller fade i træ og få maden til at se endnu mere indbydende ud. Vi har en hel kategori med borddækning, hvor du blandt andet kan finde de fineste skærebrætter og fade, der passer perfekt ind i dette tema. Klik her og udforsk vores borddækning.

 

Pinterest bloomingville påskepyntPinterest Bloomingville

Pinterest bloomingville bordpynt påske inspirationPinterest Bloomingville

 

2. Vælg det helt rigtige interiør ✨

Kombiner en stof- eller hørdug med påskefrokosten og se, hvordan magien opstår. Et godt råd er, at vælge interiør i samme farvenuancer, så kan du ikke gå galt i byen!

Nogle af de store trends i 2023 er farvede glas, keramik og vaser i organiske former. Tilføj disse til borddækningen og få det fineste påskebord. Vi forhandler alle de flotte trends på BOBOHome.dk under kategorien "interiør". Hop ind og bliv inspireret ved at trykke lige her!

 

 

Se vores udvalg til din borddækning her  

 

Pinterest Broste Copenhagen

Pinterest Bloomingville

3. Find påskeæggene frem 🐣

Skab den perfekte atmosfære ved at tilføje påskeæg i indretningen og borddækningen. Påskens version af et juletræ, er friske forårsgrene pyntet med smukt påskepynt. Hæng påskeæggene på grenene eller læg dem på en bordløber på middagsbordet. 

Hvis du vil holde det elegant og stilfuldt, kan du vælge påskeæg i neutrale farver, der passer til din borddækning.