Kundeservice: 75 88 00 58 (man-ons: 7.30-16.00 tors-fre: 7.30-15.00) /

Her kan du finde svar på dine jule spørgsmål

Kan man købe et julegavekort? 

Ja, man kan købe et julegavekort lige her. Man bestemmer helt selv beløbet på gavekortet og det er gyldigt i 2 år fra bestilling. Gavekortet gælder på alle varer på boboonline.dk også nedsatte varer. 

Kan man bytte julegaver?

Ja, man kan altid bytte sine varer, også julegaver. Vi har altid 365 dages returret fra den dag du modtager produktet, så hvis du køber julegaver ved os, så har dine nærmeste god tid til at bytte. Vi er også altid behjælpelige med returfragten, du kontakter os blot på bobo@boboonline.dk. 

Vi har her også en række gode råd i forhold til returnering: 

  1. Sørg altid for at varen er 100% salgbar, da eventuelle forringelser vil blive fratrukket returbeløbet. 
     
  2. Pas på den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget kan dette betyde at varens værdi forringes.
     
  3. Undlad at samle "saml-selv" møbler, da dette ligeledes vil medføre en betydelig forringelse af varen. 

 

Du kan læse meget mere om vores returret her. 

Hvornår bliver julegaverne leveret?

Leveringsdatoen er opgivet under alle vores produkter på hjemmesiden, så man skal være opmærksom på det enkelte produkt når man køber julegaver. Det skal være nemt at købe julegaver på nettet, derfor tilbyder vi gratis levering til din hoveddør. Du vil også løbende blive holdt opdateret på mail og sms, omkring den specifikke leveringsdato. 

Du kan læse mere omkring vores leveringsinfo her. 

Hvornår er det første søndag i advents? 

Advent vil altid være de 4 sidste søndage inden jul, derfor kan den første søndag i advent falde mellem d. 27 november og d. 3 december. Her i 2021 så falder den første søndag i advent og de efterfølgende således: 

1. Søndag i advent - den 28 november 2021 

2. Søndag i advent - den 5 december 2021 

3. Søndag i advent - den 12 december 2021 

4. Søndag i advent - den 19 december 2021 

Hvad kan jeg ønske mig i julegave? 

Det er ikke altid lige nemt med de juleønskelister, for lige pludselig så er det jul igen og så står man måske der uden ønsker. Så hvad kan man egenligt ønske sig i julegave? Det har vi forsøgt at give dig svaret på lige her. 

BOBO's Julekalender 

Vi er i julestemning her ved BOBO og vil gerne forkæle alle jer! Derfor har vi lavet en julekalender, hvor du kan vinde fede præmier til hjemmet, hver dag op til juleaften. Så gør december måned ekstra hyggelig, ved at deltage i vores julekalender.

Du kan vinde præmier for over 12.000 kr i vores julekalender hver dag, ja du læste rigtigt, du kan nemlig deltage hver dag op til juleaften! Så du har 24 chancer for at vinde en af vores fede præmier og bare rolig, hvis du er en af dem der udelukkende har held i kærligheden, så gemmer der sig også rigtige fine trøstepræmier bag nogle af lågerne. 

Du kan vinde præmier fra nogle af vores mest poplære brands som; WOUD, House Nordic, Tvilum og mange flere. Du vil her have mulighed for, at vinde nogle af vores bestsellere her ved BOBO. Du kan for eksempel vinde vores populære Stafford sofabord fra Act Nordic eller vores Pepe natbord fra Tvilum. 

 

DELTAG I VORES JULEKALENDER HER!

 

Find inspiration til julegaverne, juleborddækningen og vind fede præmier her: 

 

 

Til top