Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Hvordan ved jeg, om en chaiselongsofa er højrevendt eller venstrevendt?

oprettet d. under Guides

Hvordan ved jeg, om en chaiselongsofa er højrevendt eller venstrevendt?
Toggle Zoom

Når du kigger på en beskrivelse af en sofa, kan du komme ud for, at der står "højrevendt chaiselong" og "venstrevendt chaiselong". Det kan skabe en tvivl om hvilken retning du skal tage udgangspunkt i. Når du skal finde ud af hvad højre og ventre chaiselong er, skal du stille dig med din front mod sofaen. Når du står med fronten over for sofaen, skal du kigge på hvad der er højre og venstre og der har du så svaret på, hvad din sofa er - eller din kommende sofa skal være.  

På billedet ovenfor er chaiselongen altså venstrevendt.

 

Sofaer med chaiselong klæder et hvert hjem. Det skaber per automatik denne hyggelige lille krog og samling om sofabordet. Har du gæster, kan I sidde over for hinanden og se hinanden, samtidig med, at I kan se film på fjernsynet. Endvidere er det dejligt, at du og kæresten kan ligge sammen på sofaen, uden at den ene af jer, skal sidde i en akavet position. 


Sofaer med chaiselong kan fungerer super godt som hyggekrog, men har du en stor stue, er den chaiselong sofa også ideel til formålet. Det kan give rummet til opdeling, kant og retning - og så lige efter dit behov. Har du som eksempel et stort køkkenalrum, kunne det være rart, at spisestuen og tv-stuen bliver opdelt lidt og så kunne du eventuelt stille sofaen midt i rummet, med ryggen til spisebordet. Det skaber et rum i et rum og er rigtig smart til opdeling. 

 

Hvis du er blevet klogere på, hvordan en højre-og venstrevendt chaiselong vender, og er klar til at købe en, kan du tage et kig på vores store udvalg her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top