Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

3 Gode råd til at vælge en seng til dit barn!

oprettet d. under Guides

3 Gode råd til at vælge en seng til dit barn!
Toggle Zoom

Når det gælder vores børn, så vil vi altid det bedste for dem. De skal forkæles. Når vi ved hvor vigtig søvn er for os mennesker, så er sengen specielt et område, hvor vi ikke vil gå på kompromis. Vi har derfor lavet 3 gode råd til dig, om hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en ny seng til børn. Rådene tager udgangspunkt i børn i alderen 3-7 år gammel.

 

1. Lad dit barn være barn

Børn er ligeglad med, om sengen er pæn og om den lige passer godt ind med farverne i resten af rummet. Dette er udelukkende for forældrenes skyld, og fred være med det. Men lad nu børn være børn. Vær ikke bange for at købe en seng med nogle sjove farver, eller en seng med en indbygget rutsjebane. Kun fantasien sætter grænser, og fantasi har børn i hvert fald masser af!

Se vores udvalg af børnesenge her

 

2. Det må også gerne være praktisk

Er der noget, som at se ens børn lege friske og glade med hinanden? Det er i hvert fald en af de skønnere ting her i livet. Derfor plejer vores børn heller ikke at gå ned på legetøj, samt andre ting og sager, som kan forsøde vores børns liv. Dette betyder selvfølgelig også, at det ikke kan undgås, at der engang imellem bliver en smule rodet i et børnehjem (for ikke at sige hver dag).

Specielt på børnenes eget værelse! Derfor kan det altså være utrolig rart, at have en børneseng, som har noget opbevaringsplads. Der findes masser af senge til børnene, som har taget hensyn til dette. Her vil du kunne finde masser af hylder og skuffer, som du kan ligge børnenes legetøj eller evt. deres tøj og sportstøj ned i. Det er egentlig op til dig selv, hvad du ønsker at bruge den ekstra opbevarings plads til.

 

3. Husk sikkerheden

Der er heldigvis fastsat en række standarder og sikkerhedskrav til en børneseng. Uheldigvis er det altså ikke alle producenter, som følger disse standarder. Derfor skal du altid selv have hovedet med dig, når du vælger dit barns nye seng, og lige tjekker og mærker efter om du selv mener, at sengen er sikker nok til dit barn. Læs omkring sikkerheden og andre gode råd om senge HER.

Hvis du er på udkig efter en ny børneseng, har vi et rigtig lækkert udvalg til gode priser. Du kan eksempelvis tage et kig på de populære Mojo børnesenge som både fås som højseng, enkeltseng, med og uden skuffer og med og uden forskellige slags huler og sjove sammensætninger, som dine børn vil elske.

 

Har du flere gode tåd til valg af børnesenge, så er du meget velkommen til at tilføje dem i kommentarfeltet herunder.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top