LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Hvilket stof skal jeg vælge til mine puder?

oprettet d. under Guides

Hvilket stof skal jeg vælge til mine puder?

Hvilket pudebetræk skal man vælge når man skal ud at købe nye puder?

Det er et godt spørgsmål! Pudebetræk rører ved ens ansigt, når man ligger på puden, så derfor er det først og fremmest vigtigt at pudebrækket er blødt og dejligt imod huden.

Der findes en række forskellige “standard” materialer, som vi vil beskrive herunder:

Guide til valg af materiale til dine puder

Satin

Satin er blevet set som et kvalitets materiale til pudebetræk i mange år. Den glatte overflade er god og behagelig imod huden. Rent faktisk har det længe været antaget, at satin kan hjælpe mennesket med at forhindre rynker på huden. En anden fordel ved satin er, at dit hår ikke bliver filtret så meget sammen, grundet den glatte overflade.

 

Bomuld

Nyvasket og let stivet bomuld går du aldrig helt galt i byen med. Det er både absorberende og skånsomt for din hud. Med bomuldsbetræk skal du nok sikre dig en god og behagelig komfort, når du ligger og slapper af på sofaen.

 

Flannel

Flannel pudebetræk er varm og blødt. Flannel er et løst vævet bomuld materiale, der giver et dejligt blødt udseende til puden. Igen er den absorberende, varm og behagelig imod huden – også selvom det er i en kold tid.

 

Winceyette

Winceyette er endnu et bomuldsmateriale og minder meget om flannel. Forskellen på flannel og winceyette er dog, at winceyette føles køligere og lettere. Derudover har winceyette også en længere levetid, men generelt har begge materialer begge en lang levetid.

 

Nylon

Nylon er et meget almindeligt materiale til pudebetræk og er med tiden begyndt at ligne satin en del. Nylon er ikke absorberende, og kan blive varmt imod huden efter længere tid. Til gengæld er nylon nemt at pleje samt at vaske.

 

Fløjl

Fløjl er et dejligt blødt materiale, som føles dejligt og blødt imod huden. Fløjl er ligeledes lavet af bomuld og holder som regel en behagelig varme imod huden. Fløjl kan vaskes, men her skal man dog være en anelse forsigtig.

 

Polyester

Polyester er en menneskeskabt fiber, der er meget populært for eksempelvis sengetøj. Det føles ikke som en naturlig fiber, men det holder længe. Polyester er ikke absorberende og er ofte blandet med bomuld for at gøre det mere absorberende.

 

Linned

Linned er et naturligt produkt af materialet hør. Helt generelt er linned et af de dyrere materialer til puder, fordi det ikke længere bliver produceret i mængder. Linned har en meget unik følelse og kan ikke forveksles med andre materaler, så selvom prisen er dyrere, så får man også meget for pengene.

 

Vi håber at denne lille guide omkring materialer inden for pudebetræk kunne hjælpe dig til, at beslutte hvilket pudebetræk du skal have til dine puder.

Er du på udkig efter nye puder kan du finde et super lækkert udvalg HER.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål (8-22 alle dage)

image
Tryghedsgaranti

Her hos BOBO har vi mange års kendskab til det at handle møbler på nettet og ud fra denne erfaring har vi fjernet de største bekymringer ved køb af møbler på nettet med vores tryghedsgaranti.

Læs mere her
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

image
image
image
Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo