Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Hvilken type topmadras er bedst og hvordan vælger jeg?

oprettet d. under Guides

Hvilken type topmadras er bedst og hvordan vælger jeg?
Toggle Zoom

Helt grundlæggende er en topmadras medvirkende til at øge komfort og støtte til din krop, når du sover. Den kan være ideel, hvis du fx synes din madras er lidt for hård. 

 

Hvilken du skal vælge afhænger af, hvilke behov du har. Nedenfor giver vi fire eksempler på typer af topmadrasser, for at give dig et indblik i, hvad der kunne være ideelt for dig. Hvert materiale har sine fordele, og det er meget individuelt, hvad man som forbruger foretrækker.

 

Det afhænger i særdeleshed af kropstemperatur, som er meget individuel. Hvis du fx har det meget varmt om natten og sveder meget, kan det være en fordel af vælge latex frem for memoryskum, da latex er bedre til at transportere fugt væk, hvorimod en topmadras af memoryskum holder på varmen.

 

Der findes overordnet fire typer af topmadrasser, du kan vælge imellem: purskum, koldskum, memoryskum og latex.

 

Billige madrasser - se udvalg

 

En topmadras af purskum virker fugtabsorberende og er god til at ventilere. Dette er en standard skum.

 

En madras af koldskum er højelastisk, hvilket giver en god fast støtte. Koldskum er fugtabsorberende og har en god ventilation. Derudover er koldskum fast, som gør at du får en topmadras med en god bæreevne og elasticitet.

 

En madras med memoryskum er sammen med latex det mest populære materiale til en topmadras. Dette materiale er trykaflastende, hvilket betyder at skummet tager form efter personen, som ligger på det. En topmadras af memoryskum har en god evne til at absorbere fugt, ligesom den også reagerer på kroppens temperatur. Topmadrassens fasthed afhænger af temperaturen i rummet. Jo køligere – jo fastere og modsat, hvis det er varmt.

 

En madras af latex er et naturmateriale. Denne type topmadras er selvventilerende og fugttransporterende. Dette betyder at den er god til at sikre en optimal temperatur samt et bedre fugtniveau. Dette mindsker risikoen for bakterier og husstøvmider.

 

Vil du have hjælp til at holde din nye topmadras ren?


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top