Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Hvilken pude skal man vælge? Stor guide til dit pudevalg!

oprettet d. under Guides

Hvilken pude skal man vælge? Stor guide til dit pudevalg!
Toggle Zoom

Vi bruger en en tredjedel af vores liv i sengen – og hvordan vi sover påvirker uden tvivl de andre to tredjedele af vores liv. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige pude, så du får en god nattesøvn!

 

Her kommer 6 gode råd til dig der skal have en ny pude.

 

1. Genkend når det er tid til en udskiftning

Måske er du ikke engang klar over, at du rent faktisk skal have en ny pude. Derfor bliver vores første råd, at du skal være opmærksom på, hvornår det er tid til at udskifte den gamle pude.

 

En god måde at tjekke dette på, er hvis du gør følgende: Fold puden på midten og læg en bog på toppen af den. Hvis den springer tilbage til sin oprindelige form, er det stadigvæk en god pude. Hvis puden forbliver foldet på midten, er det et tegn på, at puden er ved at være sløv, og så skal du overveje at skifte den.

 

2. Kend materialerne

Materialet er selvfølgelig vigtig for alle slags puder. Læs bare vores indlæg omkring valg af sofapuder, og hvilket slags betræk du skal vælge:

 

Hvilket Stof Skal Jeg Vælge Til Mine Puder?

 

En pude lavet af syntetisk fyld eller fjer vil typisk være til en ganske god pris, og kan også sagtens være ganske behagelige at ligge på. Derudover er det også vigtigt hvor meget fyld der er i puden. Der skal heller ikke være de der irriterende huller, hvor fyldet stikker ud. Syningen skal være meget stram.

 

3. Hvordan sover du?

Dette er faktisk et relevant spørgsmål til dig, når du skal finde ud af, hvorvidt din pude er god eller dårlig for dig. Er du tung eller let i hovedet når du vågner? Er du eksempelvis tung i hovedet, kan det være et tegn på, at din pude er for hård eller for høj. Det samme er tilfældet hvis du sommetider vågner op med en smule smerter i nakken.

 

4. Plej din pude rigtigt

Før du køber en pude, så tjek lige etiketten for, hvordan puden skal vaskes. Du skal nemlig kun købe puden såfremt at du er villig til at vaske puden som anbefalet. Dermed holder den nemlig længere og bevarer sin blødhed og sin form på bedst mulig vis.

 

5. Test før køb

Ligesom med en madras, så prøv puden inden du køber den. Du kan sagtens tillade dig, at prøve denne i butikken, og er det for grænseoverskridende, så prøv at ligge med puden derhjemme i 10 minutter inden du fjerner plastikfolien. På den måde ved du langt bedre, om dens fasthed passer til dine behov.

 

Se udvalg af madrasser her.

 

6. Det er ikke sikkert, at du har brug for samme type pude hele livet

Som livet går, ændrer vi os. Dette gør ens kropsholdning muligvis også, hvilket kan være med til at ændre dine behov, når det gælder dine puder. Vær derfor opmærksom på dette, hvis du pludselig føler ubehag ved den slags pude, du normalt benytter. Måske skal den skiftes ud.

 

Se vores udvalg af puder

 

Kommenter gerne på denne artikel herunder og stil også gerne spørgsmål.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top