Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Hvilken madras til dårlig ryg?

oprettet d. under Guides

Hvilken madras til dårlig ryg?
Toggle Zoom

Har du rygproblemer af den ene eller den anden art, og skal ud og have ny madras? Så kan vi hjælpe dig på vej, i forhold til hvad du skal overveje når du køber madras til dårlig ryg.

 

Det er vigtigt at man forholder sig til sin dårlige ryg, når man skal vælge madras. Det er slet ikke ligegyldigt hvilken madras man vælger.. hvis du vælger en dårlig madras kan det forværre dine rygproblemer, imens en god seng kan forebygge dem.

Dette skal du kigge efter når du køber ny madras, hvis du har dårlig ryg

I forhold til ryggen er det mindre vigtigt om du vælger en boxmadrasspringmadraskontinentalseng, eller en elevationsseng.

Det vigtigste er, hvad der er inden i madrassen. Her skal du lægge mærke til hvilken polstring, der er imellem fjedrene. Hvis det er koldskum eller purskum, anbefaler vi at du ikke vælger den madras.

 

Hvis du skal vælge noget rigtig godt for din ryg, anbefaler vi at du vælger en madras der har latex omkring fjedrene, da dette gør madrassen mere trykfølsom, hvilket er med til at give en god støtte til ryggen.

Forskelligt fra person til person

Det skal dog siges, at det er meget individuelt fra person til person, hvilken madras der er den bedste. Det er forskelligt, hvor meget støtte din ryg kræver for at undgå smerter.

Det er vigtigt at du opnår en god balance mellem rygstøtte og komfort. Hvis man sover på en madras der er for fast, kan det forårsage ømhed og smerter. En mellem-fast madras kan være mere behagelig, fordi den giver skuldre og hofter mulighed for at synke en smule ned.

Nogle gang er det bare på tide at få en ny madras

Hvis en gammel madras ikke længere er behagelig, måske synker lidt i midten og generelt ikke er som ny, så er det på tide at få en ny madras. De gamle madrasser er ikke gode for ryggen.

 

Du kan se hvilke madrasser vi har her.
Vi har prismatch og gratis fragt. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top