Kundeservice: 75 88 00 58 (man-tors 9-15 og fre 9.30-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Få styr på dit indre rodehoved. Vores tricks til effektiv opbevaring

Oprettet d. under Inspiration

Få styr på dit indre rodehoved. Vores tricks til effektiv opbevaring
Toggle Zoom

Har dine ting heller ikke en fast plads? Hvis nogen spørger dig, hvor noget hører til, snurrer du så også en omgang, for at finde en plads, inden din gæst opdager, at du lever i kaos? Bare rolig, du er ikke den eneste. Vi har så mange ting i dag, og man kan da umuligt have en plads til det hele, kan man? Du har nok gættet, at svaret er ‘jo, det kan man godt’.

 

Med disse snedige opbevarings tricks, risikerer du aldrig mere, at dine gæster opdager dit indre rodehoved.

 

 

Tænk vertikalt.

 

Tænk i reoler, når du planlægger din indretning. Høje reoler sparer værdifuld gulvplads, og du undgår at hele rummet bliver overtaget af opbevaringsmøbler i halv højde. For at skabe luft kan du bruge dekorative kurve og kasser på nogle af hylderne, til at opbevare dine småting.

 

Småt er også godt.

 

Vælg kommoder med små skuffer. Store skuffer drager skrammel til sig - de er som magneter for den slags. Hvis du har små skuffer, kan du sortere hvilke typer ting, der hører til hvor. På den måde undgår du den gruede rode-skuffe, som du håber ingen nogensinde åbner.

 

Grib-alt kurven.

Hvis i bor flere i samme hus, kender du uden tvivl til hårnålene i sofaen, fingerringen ved håndvasken, den enlige tabte ørering på stuegulvet, eller sokkerne omme bag lænestolen. Det de alle har til fælles er at de roder, og ingen vil kendes ved dem. Sokkerne ryger med tiden i vasketøjskurven, men hvad gør man med resten? Får det lov at ligge i håb om at ejeren kommer til at savne dem?
Niks, det er derfor du har en grib-alt kurv; hjemmet til alle herreløse småting. Indtil du, hvad end du er mor, far eller den ældste i en søskendeflok på fire, får alle til at sortere deres egne ting fra.

 

Ind under sofaen.

 

Alle børn ved præcis hvor meget legetøj, der kan være under sengen, før mor opdager, at man har snydt med oprydningen. Men der findes faktisk en måde, hvor det bliver helt ok at snyde med oprydningen. Bruger du dekorerede kasser til at opbevare ting under sofaen, gør det ikke noget at det kan ses. Din stue får et pust af farve, og du slipper godt fra at udnytte pladsen under sofaen, til de ting du ikke kunne finde et andet sted til.
Tricket er, at udnytte den plads, der alligevel ikke kan bruges til andet.

 

 

Bevæbnet med nye ideer, mangler du bare at smøge ærmerne op og kaste dig over rodet én gang for alle.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top