Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Halvhøj seng til mit barn, hvor gammel skal mit barn være?

oprettet d. under Guides

Halvhøj seng til mit barn, hvor gammel skal mit barn være?
Toggle Zoom

Spekulerer du over hvor gammel dit barn skal være, før han/hun er gammel nok til en halvhøj seng? Så er du kommet til det rette sted. Vi har endda også en idé om, hvilken seng det skal være.

Hvornår er man gammel nok til en halvhøj seng?

Her er det de sikkerhedsmæssige spørgsmål, der er vigtigst, såsom: hvornår kan barnet opholde sig i den uden at falde ned, uden at møve sig ud over kanten i søvne, kravle sikkert op og ned af stigen osv.

Den officielle anbefaling er 5-6 år, hvilket er det samme som køjesenge. I mange tilfælde kan dit barn sagtens bruge en halvhøj seng tidligere. Det kommer helt an på, hvordan du vurderer dit barns motoriske færdigheder. En halvhøj seng er mere sikker end en køjeseng, da den er lavere og derfor er det en god start, hvis dine børn foretrækker køjesenge.

Hvilken halvhøj seng?

Vi anbefaler at du altid køber en halvhøj seng med sengehest, så i opnår en større sikkerhed. Derudover kommer det joan på, hvilken stil du søger. Der findes halvhøje senge i basisfarver med enkle designs, og mere farverige halvhøje senge. Du kan få sengene med tilbygget hule, tunnel m.m. så det samtidig er en legeseng. Derudover kan du også få rutsjebaner til sengene, hvilket sikkert ville blive et stor hit derhjemme.

Børnene vokser med tiden fra halvhøje senge, og derfor kan det også være en god idé at købe en sengemodel, der kan laves om til en enkeltseng, så dit barn kan have sengen i lang tid.

Er du i tvivl om, om dit barn hellere skal have en køjeseng? Læs om køjesenge til børn.

Du kan se hele vores udvalg af halvhøje senge her
Vi har prismatch og gratis levering.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top