LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Elevationsseng Test

oprettet d. under Guides, Vi tester

Elevationsseng Test

Vi har desværre ikke nogen videnskabelig test af elevationssenge, men vi har dog selv testet dem i eget soveværelse. en Sleepzone elevationsseng på tilbud er efter min opfattelse den bedste elevationsseng til prisen.

 

Du får et helt elevationssæt bestående af 1 sæt metalben (4 stk) i aluminium 19 cm høj. – 1 polstret ramme i massivt træ med integreret elevationsbund. – I elevationsbunden er der 28 formspændte lameller, hvoraf de 5 lameller ved hoften kan justeres i hårdhedsgrad. Det er en stor fordel at kunne justere lamellerne idet du gennem sengens levetid sagtens kan ændre vægt. Du har dermed muligheden for evt at stramme bunden hvis du bliver tungere eller omvendt hvis du taber dig.

 

Støjsvag motor i din elevationsseng

Sengebunden kan løftes i både hoved og fodende ved hjælp at en kraftig motor der sidder fast under lamellerne. Motoren der er støjsvag løfter nemt dit hoved eller fodende op i den ønskede position. Har du feks ømme ben eller snurren i benene, kan det være betydelig lindrende hvis benene hæves ca 10 cm. Omvendt er det en stor komfort når man skal læse eller strikke ? at kunne rejse hovedenden op i siddestilling.

 

Godt at vide vedrørende vægt

Bunden er testet til en person på 140 kg, men man må aldrig sætte sig i fodenden når sengen er hævet. Hvis man sætter sig helt ude på kanten bliver vægten for stor fordi hævedelen sidder lang inde mod midten og derfor får for stor udveksling. Så et godt råd er altid at sænke elevationsdelen inden man står op om morgenen.

Oven på bund og ramme har vi den vendbare springmadras eller posefjedermadras som den også kaldes.

 

Der er forskellige typer og hvilken elevationsseng du skal købe afhænger af din vægt især. Ved hver seng har vi en vejledning der anbefaler elevationssengen til feks en person der vejer mellem 50 og 80 kg – bruger du denne vejledning og til finjustering de 5 lameller der kan justeres får du en seng der passer rigtig godt til dig. Vores madrasser er delt op i 2 modeller med hver 2 trådtykkelser, der er en med 250 fjedre pr m2 i medium og i fast affjedring og ligeledes en med 504 fjedre på m2.

 

bed, seng, elevationsseng

Hygiejnen er vigtig

Det anbefales at vende og endevende madrassen 4 – 6 gange årligt for at fordele tryk og slid, på den måde forlænger du levetiden betragtelig på madrassen. En god ting at gøre er også at støvsuge madrasen ved hovedrengørng for at støvpartikler mm minimeres.

 

Her kommer plusset

Ovenpå hele herligheden får du en lækker topmadras, quiltet med åndbart fibervat og 60 gr vaskbart betræk. Indlægget består af enten Memoryskum (Celsius) eller natur latex. Det anbefales ligeledes at støvsuge topmadrassen en gang i mellem og vende  / endevende den For at madrassen ikke glider ud af sengen medfølger der også madrasstop med til en Sleepzone elevationsseng. Der er mange dele til en elevationsseng, men det hele følger med til prisen og alt er testet og godkendt ved dansk leverandør og producent. Vi leverer gerne en elevationsseng til dig og fragten er gratis så længe du bor på fastland eller brofast adresse.

 

Du kan finde vores udvalg af elevationssenge her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo