LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Guide: Kend dit læder

oprettet d. under Guides

Guide: Kend dit læder

 

Vi har lavet en læderguide til dig, så du får nemmere ved at finde frem til det helt rigtige lædermøbel til dit hjem. Guiden vil give et overblik over forskellige typer af læder, information om dem og deres egenskaber.

Læder guiden

Anilin læder

Denne type læder er det som kommer absolut tættest på det naturlige læder. Man bruger dette læder uden en egentlig form for overflade beskyttelse, og dette gør at det kun er læder af højkvalitet – få naturlige skader eller ar der bliver anvendt. Grundet af det er uden overfladebehandling, gør det også at dette læder er yderst modtagelig overfor diverse brugspåvirkninger – slid, splid osv. Alt afhængig af farven på læderet, vil den få hurtigere patina end andre farver.  Det er noget af det mest behagelige læder at sidde i eller rører ved.

Semianilin læder

Er mere modstandsdygtig end anilin læderet, grundet af at det har fået en overfladebehandling. Dette gør dog at læderet er knap så behageligt som anilin læderet. Det som overfladebehandlingen gør, er at give dig længere tid til at tørre op efter det du har spildt. Hvis du ikke fjerner det forholdsvis hurtigt, vil eventuelle væsker stadig trænge ind og efterlade skjolder eller pletter.
Dette er læder typen til dig som stadig ønsker et lækkert lædermøbel, men som ikke er ligeså følsomt i brug.

lækker læder sofa i brunt læder

For at se nærmere på denne skønne læder sofa, klik da blot på billedet.

Det antikke læder


Der findes flere forskellige typer af læder under denne form for læder.  Formålet dette er at de møbler som bliver lavet i det, allerede ser antikke ud lige fra produktionen. Man kan skabe dette antikke look på flere forskellige måder, typisk vil det være en form for overfladebehandling med enten en farvet lak, som kan have flere forskellige nuancer.
Grund ideen med dette læder er at det skal se antikt ud og hurtigt få en mere retro og vintage følelse, derfor skal man forvente at læderet hurtigt får patina, ved at der sker større eller mindre ændringer i udseendet.

BY-CAST læderet


Er kendt under en række navne så som PU-læder, Creta-læder osv. Kært barn har mange navne. Dette læder typisk lavet af spaltlaget fra oksehuder som er overfladebehandlet med et plastmateriale.
Denne behandling gør at læderet bliver yderst slidstærk og praktisk, dog må man gå på kompromis med den lækre smidighed og komfort som man får ved andre lædertyper der ikke er overfladebehandlet på denne måde.

Lækker læder puf fra FURHHOME

Find de lækre læder puffer fra FuhrHome ved at klikke på billedet 

SKAI/P.U. læder


Har faktisk ikke meget med læder at gøre udover det umiddelbare udseende, da det ikke har nogen af læderets egenskaber. Da det er en form for plastik overtræk, kan det nemt skades med en skarp genstand eller måske ved hælen af en sko.
Materialet vil ikke ændre sig i samme hast eller farvemæssigt som de andre slags læder, derfor er der en risiko når du køber materialer hvor denne type er i kombination med andre at møblet ikke vil forblive ens i farven henover længere tid.

Bonded Læder


Bonded læder er også kaldet for regeneret læder. Det er produceret af læder stykker (spåner), blandet med polyrathen eller en anden form for vinyl produkt. Denne blanding er støbt ovenpå et tekstillag, som fungere som en form for base for dette materiale. For at give bonded læder det klassiske læder look, er der lavet læder mønster i overfladen af stoffet, for at få det til at ligne læder.
Denne type ’’læder’’ har hverken styrken, komforten eller egenskaberne som det rigtige læder har.

Udvalg af læder møbler

Se hele vores udvalg af læder møbler og pleje her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo