LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Er nytårsforsættet at stresse mindre? Så indret et hyggehjørne i stuen

oprettet d. under Inspiration

Er nytårsforsættet at stresse mindre? Så indret et hyggehjørne i stuen

Vil du have et mere stressfri 2022?

Stress er et begreb, vi alle sammen er bekendt med – og det fylder desværre alt for meget i mange menneskers liv. Vi er blevet dårligere og dårligere til at slappe af, men er dit nytårsforsæt netop at lære dette, så er det oplagt at begynde med at indrette et hyggehjørne i stuen, som indbyder til ren afslapning. Om du vil bruge tiden på at læse en god bog, drikke en kop kaffe eller bare helt enkelt sidde og koble fuldstændig af, er helt op til dig.

 

Vi giver dig her 8 billeder, som du kan blive inspireret af – og som forhåbentlig kan blive starten på et mere stressfri 2022.

Gyngestolen – en evig klassiker

Njordec Julie gyngestol, m. armlæn - hvid imiteret sheep genbrugt polyester, metal og asketræfinér

Der er mange måder, du kan skabe et hyggehjørne på, men en af de mere oplagte muligheder er at anskaffe dig en gyngestol. Der er virkelig intet, der siger hygger som netop det! Bare se, hvor indbydende og hyggeligt det ser ud med denne gyngestol fra Njordec. Så er det bare med at få fat i noget varmt at drikke, og så er du klar til at koble af fra omverden.  

 

Se flere gyngestole her

Ikke gå ned på puder!

hygge med puder

Der er intet mere afslappende end at kunne smide sig ned i en stol, hvor du med det samme bliver mødt af en masse bløde puder og tæpper. Med en masser puder så kan du skabe den helt rette ’cozy feeling’, hvor du nemt kan slappe helt af – måske med en lækker ansigtsmaske, så du rigtig forkæler dig selv?

Kilde: Pinterest

 

Find vores puder, hynder og skind her

Læsehest? Indret et hyggeligt læsehjørne!

Læsehjørne

Hvis du elsker at læse en god bog og slapper af ved det, så er det oplagt at lave et læsehjørne, så du altid har dine yndlingsbøger tæt på dig. Du kan for eksempel indrette dit læsehjørne med en Walter Grey reol. Hvis du indretter dit hyggehjørne med en masser bøger, du nemt og hurtigt kan få fat i, så gør du det lettere for dig selv – og forhåbentlig får du større lyst til at slappe af med en god bog.  

Glem stolen

sækkestol indretning

Hvis du har pladsen til det, så behøves det ikke nødvendigvis at være en stol, du har i hyggehjørnet. Det kan også været et stort tykt tæppe, eller måske endda en dejlig, blød sækkestol? Det, der er vigtigst, er, at du finder det behageligt og afslappende.

Kilde: Pinterest

 

Vi anbefaler: Troispommeshommes loungemøbler

Knald på farverne!

gul lænestol

Farver har en positiv indvirkning på ens humør. Så hvis du ikke er farveforskrækket, er det en god idé at mindst ét af møblerne i dit hyggehjørne er med en farve, der skiller sig ud. Så hver gang du kigger på det, bringer det et smil frem på dine læber, og du glæder dig til næste gang, du skal slappe af der. Du kan for eksempelvis bruge denne lækre stol fra Kare Design, som skaber blikfang – og så kan du selv bestemme, om det er nok, eller om du går skridtet videre og maler væggen bagved i anden farve også. Det er jo heldigvis helt op til dig selv.

 

Er du til anderledes og unik indretning? Se Kare Designs udvalg her

Planter, planter og så lidt flere planter

planter i stuen

Det er ikke nogen hemmelighed, at planter er blevet meget populært inden for de sidste par år, og hvis du i forvejen er glad for planter, så er det oplagt at indrette dit lille hyggehjørne i stuen med en masse af dem. Så kan du få lidt udendørsstemning, mens du sidder trygt inde i varmen og slapper af.

Kilde: Pinterest

Lad der være lys!

lys i stuen

Der er få ting, der skaber hygge som lys. Om det er levende lys, loftslamper eller endda lyskæder er underordnet – vælg det, som du synes er hyggeligst. Især her i den kolde, mørke tid er det en god idé at indrette hyggehjørnet med masser af lys. Så kommer humøret altså bare lige en tand mere op, når du sidder og slapper af i de omgivelser!

Kilde: Pinterest

 

Læs ogsåSådan hænger du din lampe op uden problemer

Lav en billedvæg

flettet lænestol

Det er altid dejligt at have noget visuelt at kigge. Du kan både vælge at hænge nogen flotte malerier op, nogen fede grafiske plakater eller måske endda nogen billeder fra din sidste rejse, som du glædeligt kan få minder om, hver gang du kigger på dem. Mulighederne er mange – og du kan blandt andet indrette det sammen med denne elegante stol fra Sika Design.

Vil du have mere inspiration?

Vi håber, at denne lille liste har inspirereret og hjulpet dig. Hvis du vil se flere møbler, kan du altid trykke her, hvor du så vil komme direkte ind på vores hjemmeside, hvor vi har et stort udvalg af forskellige ting, som du kan indrette dit kommende hyggehjørne med – og selvfølgelig resten af hjemmet.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo