LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

5 fordele ved at vælge en bænk til spisebordet

oprettet d. under Inspiration

5 fordele ved at vælge en bænk til spisebordet

Derfor skal du vælge en bænk til spisebordet

Spisestuen er et af de vigtigste og mest brugte rum i hjemmet, og selvfølgelig vil du gerne have, at det ser godt ud hele tiden. Hvis du vil opdatere din spisestue med stil, er en spisebordsbænk en fantastisk mulighed for dig. Hvis du matcher dit spisebord med en bænk, kan det skabe en sammenhængende følelse i rummet – og samtidigt øge den æstetiske stemning i hjemmet.

Desuden kan spisebordsbænken bringe et twist ind i din spisestue uden at gå på kompromis med stilen. Læs videre herunder for at få at vide de mange fordele, der er ved en bænk til et spisebord.

 

Flot grå bænk til spisestue, Sigfried bænk

1. Spar plads og få spisestuen til at se større ud

Leder du efter den bedste løsning til at optimere pladsen i din spisestue?

Hvis ja, så er spisebordsbænken en fantastisk mulighed for dig. En bænk er et spændende alternativ til spisebordsstole.

Desuden kan du med en stilfuld bænk optimere pladsen på en smart måde. En bænk kan give mere end én person mulighed for at sidde i sammenligning med spisestole. For eksempel kan tre personer på en enkelt bænk sidde behageligt, hvor kun to stole kan passe.

Du kan også skjule bænken under spisebordet, når den ikke er i brug. Dette sparer dig for meget gulvplads, og får din spisestue til at se større ud.

Bortset fra at være pladsbesparende, tilbyder spisebordbænken også en æstetisk funktion, og giver nyt liv til rummet.

Brun læder bænk til spisebordet

2. En spisebordsbænk er let at rengøre og flytte

Spisebænke er naturligvis lette at rengøre i forhold til stole. Du kan blot tørre bænken af med en fugtig vaskeklud. Til pollen, mudder og lignende kan du tilføje noget vaskemiddel for at rengøre bænken. Ofte leveres en bænk med et siddeområde og ben, som er lette at rengøre.

Derudover er spisebordbænken også nem at flytte. Du kan nemt flytte den rundt i rummet i dit hjem, når du vil – så du kan altså sagtens flytte den ind i stuen, hvis du står og mangler nogen pladser der, når du har gæster, og så har du lige pludselig en del ekstra siddepladser. Smart, ikke?

3. Mange muligheder at vælge imellem

En spisebordsbænk er ikke begrænset til en enkelt form eller stil. Disse spisebordspladser findes i forskellige farver, former og stilarter. Du kan vælge en gammel retro træbænk, en spisebænk med noget flot stof, en firkantet eller L-formet bænk eller bare en enkelt firkantede bænkestol. Du kan også vælge mellem om den skal have ryglæn eller ej, hvor der selvfølgelig også er fordele og ulemper ved begge. For eksempel er fordelene ved en bænk med ryglæn, at dig og dine gæster sidder mere behageligt, da der er støtte til ryggen. Fordelene ved en bænk uden ryglæn er blandt andet, at den ikke fylder lige så meget, og er nemmere at gemme væk. Så lige meget hvad kan du sagtens få en bænk, der passer lige præcis til din spisestue og din indretningsstil.

Der findes forskellige spisebordsbænke til alle slags boligindretning. En bænk med træbund og træben passer for eksempel godt til spisestuer i skandinavisk stil.

Hvis du vil have noget, der rigtig skiller sig ud i rummet, er en spisebordbænk med farvet og mønstret stof et sikkert valg her, og vil helt sikkert tiltrække en masse opmærksomhed fra dine gæster.

Retro traktor bænk fra Kare Design til spisestuen

4. Et minimalistisk og mindre rodet rum

Ekstra møbler kan få selv de største spisestuer til at virke rodet og små. Derimod kan en bænk i spisestuen reducerer antallet af individuelle sæder og får altså hele pladsen til at se større ud.

Bænke hjælper altså med at minimere de ekstra møbler i din spisestue og får det til at se mindre rodet ud uden at påvirke det faktiske antal af siddepladser. Yderligere kan du også bruge disse bænke til at udfylde tomrum eller hjørner i dit hjem, da dette vil øge den æstetiske følelse til rummet uden, at det vil føles som, at det bare er fyld, der står i hjørnet. 

Desuden kan du altid vælge en bænk med opbevaring, så du nemt og hurtigt kan gemme dit rod væk uden at gå på kompromis med det flotte design. En smart og praktisk løsning, hvis du lige pludselig får uventede gæster på besøg, og ikke har nået at ryddet ordentlig op inden.

Flot bænk fra Sika Design, både til indendørs og udendørs brug

5. En spisebordsbænk er et alsidigt møbel

Bænke er et af de mest alsidige møbler, som du nemt kan bruge til enhver form for indretning i dit hjem.

Du kan let bruge spisebordsbænken til de runde, firkantede og sekskantede rum. En bænk er let at flytte rundt i rummet og passer nemt ind i hvert et værelse i dit hjem. Hvis du har brug for ekstra siddepladser i opholdsrummet, skal du bare flytte bænken derind, og slå benene op og sidde behageligt.

Yderligere kan du bruge en bænk i dit soveværelse til at øge skønheden i dit værelse og gøre det mere funktionelt.

Men hvem siger, at bænken kun kan bruges til spisebordet indendørs? Du kan sagtens vælge at bruge en bænk til det udendørs spisebord. En del bænke er lavet af træ, som nemt kan bruges indendørs såvel som udendørs, da de meget robuste og holdbare. Det er selvfølgelig også muligt at vælge bænke, der kun er beregnet til at blive brugt i haven, men det er altid en god ting at have in mente, at der er et stort udvalg, som du kan bruge både inden- og udendørs. Så hvis du engang skal holde en stor havefest, så kan du sagtens placere din spisebordsbænk ude ved havebordet.

Overordnet set er en spisebordsbænk altså en yderst alsidig siddeplads, som vil være en god investering i dit hjem.

Opsummering

Hvis du elsker et mere elegant udseende, er en bænk til spisestuen det perfekte valg, hvilket giver området en mindre formel stil, og så er den perfekt til store familier.

Du kan vælge en matchende spisebordsbænk eller vælge en bænk med mønstre og farver, som giver en kontrast i hjemmet. At have en stilfuld og funktionel siddeplads kan resultere i en sammenhængende spisestue. Så det handler bare om at gå på jagt efter den helt rigtige bænk til din spisestue.

Flot mørk træbænk fra Kare Design


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo