LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Alt du skal vide om spisebordssæt!

oprettet d. under Guides

Alt du skal vide om spisebordssæt!

Guide: Dette skal du vide, inden du køber et spisebordssæt!

Hvis du gerne vil gøre det let for dig selv, så vælger du et spisebordssæt! Så slipper du for at bruge uendelige mange timer på at vælge et separat bord og stole. Dette kan altså virkelig tage lang tid – især fordi, at du gerne vil være sikker på, at stolene matcher med bordet.

 

Men dette kan du heldigvis undgå ved at investere i et spisebordssæt. Der er hele arbejdet gjort for dig, og så er der jo også den fordel, at du får det hele til én samlet pris.

 

Hvis du dog føler, at du mangler lidt viden om spiseborde med stole og de forskellige størrelser, former og farver der findes heri, så er du kommet det rette sted hen! Vi giver dig her en guide til alt, hvad du skal vide om spisebordssæt!

Flot spisebordssæt til 8 personer fra bæredygtige NocNoi

De forskellige størrelser i spisebordssæt

Der findes mange forskellige udgaver af spisebordssæt, men de mest normale størrelser er:

 

  • Spisebordssæt til 4 personer
  • Spisebordssæt til 6 personer
  • Spisebordssæt til 8 personer
  • Spisebordssæt til 10 personer
  • Spisebordssæt til 12 personer

 

Derudover kan du altid lave flere pladser ved at vælge borde med tillægsplader – du kan endda få et spisebordssæt med plads til hele 20 personer ved hjælp af tillægsplader! Og heldigvis er en stor del af spisebordene allerede inkluderet med tillægsplader, så du nemt kan udvide spisepladsen! Et spisebordssæt med udtræk er altså en god investering, da du nemt kan lave ekstra plads, når du får gæster.

Flot spisebordssæt til 20 personer fra bæredygtige NocNoi

Men hvilken størrelse skal dit spisebordssæt have?

Størrelsen på dit spisebordssæt afhænger selvfølgelig af, hvor mange der skal sidde omkring det. Får du tit gæster på besøg, eller er I bare en stor familie, så er det oplagt at vælge et af de lidt større borde med flere stole – og så sørge for, at spisebordet er med udtræk, så du nemt kan udvide det, når behovet er der.

 

For at gøre det nemt for dig så har vi opstillet en tabel, der viser dig helt præcis hvilken længde, der passer til det antal personer, der skal sidde ved bordet.

 

4 personer 6 personer 8 personer 10 personer 12 personer
130 cm 195 cm 260 cm 325 cm 390 cm


Så er det bare op til dig at vurdere, hvor langt dit bord skal være – og selvfølgelig have med i overvejelserne, hvad I rent faktisk har plads til derhjemme.

 

Det vil være lidt ærgerligt, hvis du kom til at bestille et for stort bord, der ikke var plads til i hjemmet – eller også omvendt hvis du bestilte et for lille bord, hvor der ikke er plads til hele familien. Så det er vigtigt at sørge for, at du vælger den helt rigtig størrelse på spisebordssættet.

 

Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du finder den rette størrelse til dit spisebord, så kan du læse vores blogindlæg om det lige her.

Flot spisebordssæt til 6-18 personer fra bæredygtige NocNoi

Et spisebordssæt til indendørs eller udendørs brug?

Som der findes spisebordssæt til indendørs brug, så findes det selvfølgelig også til udendørs.

 

Så hvis du står og mangler et nyt bord og nogle stole til haven, hvorfor så ikke gør det let for dig selv og vælg et udendørs spisebordssæt?

 

Der findes også mange slags flotte og yderst funktionelle havebordssæt, som du kan vælge imellem.

 

Med sådan et vil du helt sikkert kunne imponere dine gæster, da du får et spisebord, et poolbord og et bordtennisbord i én, når du køber et haveborssæt! Det skal nok sikre mange timers hygge og underholdning ude i haven. Og det lyder ikke helt dårligt, vel?

Flot havebordssæt

Hvilket slags spisebordssæt skal du så vælge?

Når du skal vælge et nyt spisebord med tilhørende stole, så findes det jo i mange forskellige former, så det handler om, at du vælger lige præcis, det du vil have, og passer til din stil.

 

Skal det være en standart rektangulært eller med måske et rundt spisebordssæt?

Og som beskrevet før skal bordet være med udtræk eller ej?

 

Når du har bestemt dig for hvilken form, det skal have, så er næste skridt at vælge, hvilken farve det skal være i.

 

Skal det være et stilrent hvidt sæt? Eller måske det mere klassiske med et sort spisebordssæt?

Du kan også vælge at gå efter det altid moderne sæt i egetræ – det passer rigtig godt ind i de flestes hjem, og bringer noget varme med sig ind i hjemmet.

 

Hvilken form og hvilken farve du vælger, at dit spisebordssæt skal være, er selvfølgelig helt op til og din indretningsstil!

Flot spisebord med udtræk

 

Vil du selv mixe dit eget sæt?

Hvis du ikke er så meget til, at valget er taget for dig i forhold til hvilket bord og hvilke stole, du skal have, så kan du selvfølgelig stadig vælge helt selv.

 

Der findes jo mange forskellige spiseborde, som du kan vælge fra. Så hvis der ikke lige er et sæt, hvor du tænker, at bordet er lige din stil, så kan du helt sikkert finde et, hvis du bare kigger på et bord enkeltvis.

 

Det samme gør sig gældende for spisebordsstole. Her findes der nærmest også utallige muligheder at vælge imellem. Så du skal ikke være bange for ikke selv at kunne matche et spisebord med stole rigtig flot på egen hånd.

 

Og husk, at du nødvendigvis ikke behøver at vælge stole til dit spisebord. Du kan sagtens for eksempel vælge en bænk på den ene side af bordet og stole på den anden – og dermed give din spisestue et lille twist. Især hvis spisebordets ene side står op ad en væg, så er det oplagt at vælge en bænk, da du så kan stille bænken op ad væggen, så du skaber en smule rygstøtte. Du kan læse mere om fordelene ved at vælge en bænk til spisebordet lige her.

 

Hvis du dog stadig er interesseret i at kigge på flere spiseborde med stole, så har vi samlet alle disse under én kategori for at gøre det så nemt for dig som muligt. Du kan finde vores udvalg af spisebordssæt lige her!

 

Flot spisebordssæt til 6 personer fra bæredygtige NocNoi


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo