LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Hvorfor du skal vælge en barstol i sort!

Oprettet d. under Inspiration

Hvorfor du skal vælge en barstol i sort!

Læs her, hvorfor du skal vælge en barstol i sort

Oprindeligt begrænset til kun at blive brugt i restauranter eller barer, har barstole gradvist gjort indpas i de private hjem. Og det er med god grund - en barstol er nemlig ikke bare flot at se på, men den er også praksis. På grund af dens højde passer den altså helt perfekt ind i hjemmebaren, eller måske ved køkkenøen? 

Det kan dog godt være lidt uoverskueligt at vælge imellem de mange forskellige farver, du kan få en barstol i. Derfor kommer vi med et godt råd her: Vælg en barstol i sortog vær sikker på, at du har en stol, som du kan bruge i mange år frem.

Hvis du dog ikke helt overbevist om, hvorfor du skal vælge en barstol i sort, så synes vi, at du skal læse med her, hvor du kan få inspiration på, hvorfor det er en god idé!

Flot barstol i sort

Den sorte farve passer til alt

Det gode ved at vælge en sort farve til din barstol er, at den passer ind i stort set alles hjem - og til alle slags ting. Den sorte farve er jo en yderst alsidig farve og passer til alt. 

Og hvis du frygter, at den sorte farve godt kan virke lidt for kedeligt, så kan du godt tro om igen. For der er ikke nogen, der siger, at når du vælger en sort barstol, at den bare skal være helt almindelig og lig som alle mulige andre. 

Du kan for eksempel vælge et flot mønster i stoffet, så det skaber noget tekstur. Du kan altså sagtens skabe et personligt touch med en sort barstol, hvis det er det, du ønsker. 

Elegant sort barstol

Du kan vælge imellem en masse forskellige materialer

Du kan også personliggøre din barstol ved at vælge det materiale, du bedst kan lide. 

Selvom sædefarven er sort, så behøves resten af stolen jo ikke at være det. Benene på stolene kan du jo få i et utal af materialer. Det kan være alt lige fra flot træ, lækkert metal eller rå stål. Der er altså mange muligheder, og du vil helt sikkert kunne finde noget, der matcher resten af rummet rigtig godt. 

Desuden så kan du også vælge at stoffet på sædet, for eksempel skal være af læder, bomuld, polyester og meget mere. Her har du altså masser af muligheder at vælge imellem og dermed få det stof, du synes er flottest - og selvfølgelig mest behageligt at sidde på. Det er altid en vigtig ting at være opmærksom på, da det jo trods alt stadig er en stol, du skal sidde på. 

Sort barstol med lav ryg

Få lige præcis det design, du vil have den sorte barstol i 

Der findes ikke kun én slags sort barstol - og heldigvis for det. Der findes nærmest et utal af designs at vælge imellem

Først og fremmest er det en god idé at finde ud af, om du vil have en barstol med ryglæn eller ej. Fordelene ved at have en barstol med ryglæn er selvfølgelig, at det for langt de fleste er meget mere behageligt at sidde på en stol med ryglæn. Du kan sidde der i længere tid, når du har støtte til ryggen, og dermed bruge mere tid på at hygge i stedet for hele tiden at rejse dig op for at strække ryggen fordi, at den gør ondt. 

En anden ting du skal overveje, din barstol skal have er, om der skal være en støtte til dine fødder på den. En barstol er jo høj, og du kan derfor ikke nå jorden, når du sidder på den. Men det kan en fodstøtte heldigvis gøre op for. Med en fodstøtte kan du som ofte sidde mere behageligt, da dine fødder er placeret komfortabel. 

En sidste ting du skal overveje, er om stolen skal være justerbar eller ej. Det gode ved en justerbar barstol er, at du kan variere højden alt afhængig af, hvem der bruger stolen. Mennesker er jo forskellige, har forskellige højder og dermed forskellige måder som de synes er behagelig at sidde på. Derfor er det godt med en justerbar stol, så alle der bruger den, kan sidde så behageligt som muligt.

Flotte sorte barstole

Barstole kan passe i mange forskellige rum

En af de generelle fordele ved barstole, er, at sådan en stol ikke kun er begrænset til ét rum i huset. Selvom navnet selvfølgelig hentyder til, at stolen skal stå i en bar, så behøves du altså ikke at bygge en helt hjemmebar - selvom det måske ikke vil være det værste at være ejer af. 

Men du kan sagtens bruge en barstol i køkkenetEn barstol er helt oplagt, hvis du for eksempel har en køkkenø midt i rummet. Med nogle flotte sorte barstole kan du samle hele familien inden aftensmad, og så kan I hygge sammen, imens maden bliver lavet - endda uden, at I behøver at stå helt op og ned ad hinanden og gøre det besværeligt fremfor hyggeligt.

Det gode ved at vælge en sort barstol er også her, at du sagtens kan flytte den ind i andet rum uden, at du skal bekymre dig for, at det ser dumt ud eller ikke passer til resten af rummet. For den sorte farve gør jo, som nævnt tidligere, at stolen passer til alt.  

Sort barstol til køkkenet


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo