Kundeservice: 75 88 00 58 (man-ons: 7.30-16.00 tors-fre: 7.30-15.00) /
trustpilot

Hvilke barmøbler skal du vælge?

oprettet d. under Guides

Hvilke barmøbler skal du vælge?

Hvad er den rigtige højde på barmøbler?

Barmøbler er den perfekte måde at få barstemningen med hjem i stuen, uden den gennemtrængende lugt af cigaretter. Møblerne kan bruges i stuen, kælderen eller i din hjemmebar, og er med til at skabe hygge. En hjemmebar kan være det perfekte sted at invitere nogle venner på drinks eller bare et sted, hvor du kan slappe af efter en hård dag på jobbet. Når du køber møblerne, så skal du dog være sikker på, at du køber dem i den rigtige højde, så de passer sammen. Herunder vil vi gennemgå nogle ting som du skal overveje, når du udvælger barmøbler til dit hjem. Læs med og bliv inspireret!

 

Se vores udvalg af barmøbler her!

 

barmøbler

Hvad skal du bruge dem til?

Der findes en masse barmøbler i forkskellige højder, lige fra sofaer til borde og stole. Der er derfor en masse at vælge imellem, men hvad skal du bruge dem til? Hvis du skal indrette stuen, så er det måske en sofa med tilhørende barvogn og barbord du er på udkig efter. Du skal her være sikker på, at højden på barbordet passer med sofaen. 

Hvis du skal indrette en hjemmebar, så er en bardisk det oplagte valg. Her kan du stå bag disken og servicere dine gæster. Samtidigt er det et sted, hvor alkoholen og glas kan gemmes væk, så ikke alle kan komme til det. Dette får det til at se ryddeligt ud, samtidigt med, at du har styr på, hvor tingene er. Perfekt til en fest! Du skal ved denne også være sikker på, at højden på barstolene du bruger i din hjemmebar passer med højden på bardisken. 

Måske er du på udkig efter nogle barmøbler til køkkenet? Dertil vil et par barstole være oplagte at vælge. De giver ekstra siddeplads i køkkenet, så dine gæster kan nyde en drink imens du laver mad, samtidigt med at I stadig kan have en samtale. Her skal højden på barstolene passe med køkkenbordet. Vi vil herunder gennemgå, hvordan højden på barstole og-borde skal være, for at det passer rigtigt sammen. Læs med under billedet!

 

Barmøbler køkken

Højde på barstole og barborde

Når du vælger møbler til dit hjem, så skal du huske at få barstolene i den rigtige højde. Højden på barbord kan variere. Du kan få et lavt barbord eller et højere barbord, som du og dine gæster kan stå ved og nyde en drink. Hvis du vælger et højt barbord, så kan du anskaffe dig tilhørende stole. Disse skal selvfølgelig også være større end almindelige barstole, så de passer til bordets højde. Det kan også være at du vil bruge barstole ved dit køkkenbord, og dertil skal du selvfølgelig også sørge for, at de passer til højden på køkkenbordet. Hvis ikke du ønsker at skulle købe flere sæt barstole, så kan du anskaffe dig barstole med justérbar højde, så de kan bruges flere steder i hjemmet. Mulighederne er mange, og du skal derfor sørge for at vælge de rette stole og borde, som passer sammen.

 

Find barstole med justérbar højde her!

Målene på højden af barstole og barborde

Langt fra de fleste barstole er dog med justérbar højde. Det er derfor rart at have nogle mål, som man kan tage udgangspunkt i, når man køber stole og borde. Normalt, så skal der være 30 cm fra toppen af bordpladen til siddeoverfladen på stolen. Dette kan variere med 5 cm i hver retning alt efter, hvilken størrelse personen har. Højden på et barbord vil normalt være omkring 105 cm højt. Det vil altså sige, at passende barstole hertil vil være omkring 75 cm høje. Hvis vi vender den om, så skal en barstol på 60 cm have et tilhørende bord på 90 cm, en barstol på 70 cm skal have et tilhørende bord på 100 cm osv. Det vigtige er, at du finder højden på dit barbord, og finder den rigtige tilhørende højde på bartsolene. 

Læs med under billedet, og hør om materialer og farve på dine barmøbler.

 

bardisk

Materialer og farver

Der findes en masse forskellige barmøbler i flere forskellige stile, så der er helt sikkert nogle som passer til dig og dine præferencer. Derudover kommer barmøbler i flere forskellige materialer og farver. Du kan få dem i lækkert læder, flot stof eller et helt tredje materiale. Farver er nogle, som der er mange af, og det betyder, at du kan få dine barmøbler i mange farver også. Hvad foretrækker du? En flot klassisk sort? Skinnende hvid? Eller måske en lækker cognac-farve? Valget er kun dit! Der findes en masse forskellige sammensætninger af materialer og farver, og det er din opgave at vælge det, som passer til din stil og dit hjem.

 

Vi har nu kort gennemgået, hvilke slags møbler du kan anskaffe dig, hvilket materiale du kan få dem, samt at du skal overveje, hvilen farve du vil have dine møbler i. Derudover skal du være opmærksom på at vælge den rigtige højde på barstole og barborde, så det passer rigtigt sammen.

Vi har et stort udvalg af barstole og -borde hos BOBO i forskellige højder, og helt sikkert noget, som falder i din smag. Vi har derfor lige de barmøbler du har brug for, til lige det du ønsker. Skynd dig ind, og tag et kig på vores sortiment!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål (8-22 alle dage)

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ gratis fragt til døren
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo