LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Sådan lyser du din entré bedst op med loftlamper - og andre gode råd

oprettet d. under Inspiration

Sådan lyser du din entré bedst op med loftlamper - og andre gode råd

Få den bedst mulige belysning til din entré

Entréen skaber det første indtryk af dit hjem, så du vil have det til at give den rigtige form for udtryk. En entré kan imidlertid være en udfordring, når det kommer til at skabe den ”wow-faktor” - især da de ofte er lange, smalle og hælder til den mørke side. Den gode nyhed er, at du med den rigtige belysning virkelig kan løfte rummet, så det føles lettere, lysere og mere indbydende.

 

Men ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an? Og leder du efter råd til, hvordan du bedst kan lyse din entré op? Kort og enkelt er loftlamper til entréen en rigtig god løsning, da de kan lyse rigtig meget op. Men hvor meget lys, har du egentlig brug for? Og hvilke loftlamper til entréen skal du vælge? Dette og andre god råd til, hvordan du kan få det bedste ud af din entré, kan du heldigvis få svar på her! 

Flot loftlampe til entreen

Find denne flotte loftlampe, som du kan hænge i entréen her

Hvor meget lys har du brug for i en entré?

Det er vigtigt at sikre, at du har den rette mængde lys i din entré. Og det kan være svært at finde ud af, hvad du helt præcis skal have styr på for at opnå dette. 

 

De ting du skal have styr på er, højden og proportionerne i rummet, indretningen og den slags atmosfære, du leder efter at skabe. Du vil have, at din entré skal føles så åben og indbydende som muligt, og en smuk og strategisk placeret belysning kan gøre hele forskellen for følelsen, når du træder ind i rummet. Den belysningsstil, du vælger, hjælper også med at bestemme den generelle følelse af rummet. Så dette er vigtigt at have styr på, når du skal vælge en loftlampe til entréen.

Flot guld loftlampe til entreen

En elegant loftlampe til entréen - find den lige her

Vælg en loftlampe til entréen 

Loftlamper er et populært valg til belysning af en entré, især hvor lofterne er høje - og med god grund. En loftlampe giver praktisk lys og giver samtidig et stilfuldt omdrejningspunkt og hjælper med at maksimere gulvplads.

 

Loftlamper findes i alle mulige former, størrelser og materialer, som alle påvirker den måde, de spreder lyset på.

Når du vælger dine loftlamper til entréen, skal du huske på størrelsen og proportionerne på rummet. En række af loftlamper er også perfekt til belysning af en lang, smal entré, hvilket hjælper med at give en jævn og konsekvent belysning. 

Flot lysekrone til entreen

En flot lysekrone til entréen, som du kan købe lige her

Vælg en lysekrone til entréen

Din entré er det første, folk vil se, og det er din chance for virkelig at få din entré til at virke eksklusivt. 

 

Når det kommer til ”wow-faktor”, er der ikke noget der slår en lysekrone. 

Uanset hvilken stilart du har i dit hjem, er der i disse dage masser af forskellige lysekroner at vælge imellem. Så selvom du kan synes, at en lysekrone er en lidt overdrevet lampe til entréen, kan du altså helt sikkert godt finde en, der passer til dit hjem. 

Flot væglampe til entreen

Du kan også vælge en væglampe til entréen, som du kan finde lige her

Brug væglamper til at tilføje atmosfære til entréen

Væglamper tilbyder et smukt alternativ til loftlamper i en entré, især hvor loftet er lavere. Et sæt matchende væglamper skaber en fremragende belysning, og tilføjer ekstra varme og understreger rummet.

 

Væglamper til entréen fås i en lang række forskellige stilarter, så du kan helt sikkert finde nogle lamper, der er lige dig. For mere kompakte rum er det dog bedst at undgå alt for store eller tunge designs.

 

Som en tommelfingerregel skal væglamper placeres omkring 1-2 meter fra hinanden. For at hjælpe med at bryde symmetrien og få din gang til at føles mere åben, kan du prøve at forskyde dine væglamper langs gangen.

Fin væglampe til entreen

Find den enkelte væglampe til entreen lige her

Bland og match din belysning

Den generelle mangel på gulvplads betyder, at loft og vægmonterede lamper er populære valg til entrélamper. Du kan dog blande og matche en række forskellige lyskilder for at hjælpe med at åbne rummet.

 

Ved at kombinere forskellige typer belysning, kan du skabe en følelse af dybde og atmosfære.

 

Der er tre hovedtyper af belysning: omgivelsesbelysning, der refererer til den generelle belysning i et rum, herunder hovedlyset (for eksempel en loftlampe); opgavebelysning, som er en mere koncentreret form for lys, der giver dig mulighed for at udføre bestemte opgaver (for eksempel så du kan tjekke dig selv i spejlet, inden du forlader hjemmet); og accentbelysning, som giver dig mulighed for at gøre opmærksom på bestemte funktioner eller områder inden for et rum (for eksempel kunstværker).

 

For at få den maksimale effekt fra dine lamper til entréen kan du prøve at kombinere en stilfuld loftlampe med et sæt væglamper for at skabe et rum, der er både godt oplyst og indbydende. For ekstra stemning kan du tilføje en bordlampe eller to (eller en gulvlampe, hvis du har nok plads). 

Flot spejl til entreen

Vælg et flot spejl til din entré - køb det lige her

Brug spejle til at reflektere lyset og åbne en gang

Spejle er en meget effektiv måde at åbne en smal gang på og maksimere det tilgængelige lys. Prøv at placere en række spejle langs den ene væg for at flette lyset sammen og øge rumfølelsen.

 

En gruppe af flere spejle kan også lave en fed funktion i sig selv. Placering af et stort spejl for enden af ​​entréen kan øjeblikkeligt få det til at virke dobbelt så lang, ​​mens et spejl overfor en døråbning kan reflektere ekstra lys ind i entréen fra andre rum.

Bordlampe til entre

Køb den flotte bordlampe til entréen lige her

Tilføj karakter med et konsolbord og en bordlampe i entréen

I smalle entré, hvor der er god plads, er et konsolbord ideelt, da det ikke fylder for meget. Udover at være et praktisk sted at opbevare nøglerne og måske et yndlingsfoto eller en plante, vil et konsolbord give et dejligt omdrejningspunkt. 

 

Et konsolbord giver dig også en anden mulighed for at bringe forskellige lysforstærkende elementer sammen i din entré. Prøv at hænge et spejl over konsolbordet og placere en væglampe på hver side af spejlet. 

 

Alternativt tilføjer en bordlampe et dejligt blødt, indbydende lys. Et par matchende bordlamper placeret i hver ende af konsolbordet tilføjer balance og symmetri. 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo