LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

5 populære sofaer i bredriflet fløjl!

oprettet d. under Inspiration

5 populære sofaer i bredriflet fløjl!

Se her 5 flotte sofaer i bredriflet fløjl

Er du på udkig efter en ny sofa? Men vil du gerne have en, der skiller sig lidt ud? Hvis ja, så skal du helt sikkert vælge en sofa i bredriflet fløjl! Det elegante fløjl vil helt sikkert sørge for, at du får en unik sofa, som du ikke ser i mange hjem. 

 

Hvis du dog er lidt på bar bund i forhold til, hvilken en du skal vælge, så er du havnet det rette sted! Vi har nemlig samlet 5 flotte og populære sofaer i bredriflet fløjl, så du forhåbentlig kan finde din nye favorit. Ellers kan du altid finde alle vores sofaer i fløjl lige her.

 

1. House Nordic Firenze sofa i mørkegrå fløjl 

Flot bredriflet fløjl sofa

Hvis du gerne vil have en sofa, der er utroligt moderne, men samtidig har et element, der skiller sig lidt ud, skal du helt sikkert vælge denne Firenze bredriflet fløjlssofa fra House Nordic. Designet og farven på denne sofa er klassisk og tidsløs, som du vil få glæde af i mange år frem. Dette er også en oplagt sofa, hvis du er fan af den nordiske indretningsstil, da det enkelte design og træelementet i form af benene, passer helt perfekt ind.

 

2. LaForma Blok sofa i lyserød fløjl

Lyserød sofa i bredriflet fløjl

Denne sofa vil virkelig skille sig ud i din stue. Denne flotte sofa i bredriflet fløjl i lyserød fra LaForma er ikke en, du ser i alles hjem. Udover, at farven skiller sig ud af fra mange andre sofaer, så er designet bestemt også unikt. Så hvis du virkelig vil have en sofa, der skiller sig, er dette det rette valg for dig!

 

3. LaForma Bogart sofa i gråt fløjl

Grå fløjl sofa

Elegant og stilfuld er bestemt to ord, der beskriver denne fløjlssofa i grå fra LaForma. Den flotte lysegrå farve og de mørke ben i bøgetræ vil passe ind i rigtig mange forskellige stuer. Så hvis du er på jagt efter en stilfuld sofa i fløjl, kunne denne være det oplagte valg for dig.

 

4. LaForma Blok sofa i grå fløjl

Grå bredriflet fløjl sofa

Denne LaForma blok bredriflet sofa i fløjl er en unik sofa, hvor du rigtig har mulighed for at slappe ordenligt af efter en lang dag. Chaiselongen er en rigtig lækker tilføjelse, som du helt sikkert vil få meget glæde af. Så er du på udkig efter en sofa, der skiller sig, men hvor du samtidig rigtig kan slappe af i den, er det værd at overveje denne. 

 

5. House Nordic Firenze sofa i grøn fløjl

Grøn sofa i bredriflet fløjl

Er du vild med den nordiske indretningsstil? Men vil du gerne have noget, der skiller sig lidt mere ud? Så skal du helt sikkert kigge på denne bredriflet fløjlssofa i grøn fra House Nordic. Den kombinerer det bedste fra den nordiske stil, men der bliver tilføjet noget unik ved hjælp af den flotte grønne farve. 

 

Hvis du er blevet forelsket i en af de flotte fløjlssofaer, men er lidt bange for, om det er noget, du kan holde, så skal du læse dette blogindlæg: Sådan rengør du din sofa i forskellige materialer. Her kan du få hjælp til, hvordan du rengør din flotte nye sofa. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo