LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

14 idéer til pynt til væggen

oprettet d. under Inspiration

14 idéer til pynt til væggen

 

Få her 14 idéer til nyt pynt til væggen

Leder du efter idéer til pynt til væggen for at opdatere dit rum? De tomme vægge er fyldt med muligheder - og et par tilføjelser kan få et hus til at føles som et hjem. Hvis du er klar til at gøre de skarpe, bare vægge til stilfulde elementer i dit hjem, skal du fortsætte med at læse. 

 

Uanset din stil har vi de tricks, der kan forstærke dine vægge og få din personlighed og smag frem. Uanset om du er en kunstsamler, en naturentusiast eller en bogelsker, kan dine vægge tilpasses, så du kan være omgivet af de ting, du elsker. Gå her i dybden med 14 idéer til vægophængt pynt, der helt sikkert vil tilføre stil til dit hjem.

Flot pynt til væggen

Billede fra Artgeist som vil fungerer helt perfekt som væg til pynten, kan du finde lige her!

1. Gå efter storstilet kunst

Et overdimensioneret maleri eller fotografi vil få opmærksomhed og sætte tonen i et lille rum. Prøv et sort-hvidt foto i et minimalistisk rum eller tilføj farve med et levende abstrakt stykke. 

 

Hvad motivet skal være, og hvad størrelsen på kunstværket skal være, er helt op til dig og dine præferencer - der er nærmest uendelige valgmuligheder. 

Flot gallerivæg som pynt til væggen

Du kan finde det flotte billede Kare Design, som er en del af gallerivæggen lige her

2. Lav en gallerivæg

Intet tilføjer personlighed og farve ligesom en gallerivæg. Vis en samling kunstværker eller billeder som pynt på væggen. 

 

Vælg enkle, sammenhængende rammer eller indbring en række udsmykkede variationer for at blande tingene sammen! Et lille tip her: Forlæng gallerivæggen til loftet for at skabe en illusion om et større rum.

Flot vægophængt pynt fototapet

Fototapet fungerer rigtig som pynt til væggen - find dette fra Artgeist lige her

3. Pynt væggen med et fototapet

Ud over at have pynt på væggen, så prøv at tænke på at dekorere væggene selv. Dette kan du for eksempel gøre ved hjælp af et fototapet

 

Med et fototapet kan du få dækket hele væggen, og du behøves derfor ikke pynt til væggen udover dette. Der findes et hav af forskellige fototapeter, så du kan helt sikkert finde et, der passer til din stil.

4. Fremvis et stofmateriale

Et stykke stof som vægophængt pynt kan tilføje en farve og mønster samt en følelse af blødhed til et neutralt rum. Overvej at indramme vintage tørklæder eller andre smukke tekstiler. En lille god bonus ved denne idé er, at disse er meget lettere at flytte end indrammede malerier, når det er tid til at flytte til dit næste hjem.

Flotte spejle til pynt til væggen

Tilføj dette spejl fra House Nordic som pynt til væggen

5. Hæng spejle op

Spejle reflekterer lys, hvilket hjælper et lille rum med at føles større og lysere. Prøv at hænge et overdimensioneret spejl eller vælg flere mindre spejle og hæng dem op ved siden af hinanden.

Fed reol som pynt til væggen

Denne fede vægophængte reol fra By Tika, kan du finde lige her

6. Installer reoler og hylder

Hvis du er løbet, tør for gulvplads til reoler, kan du flytte dem op på væggen. 

 

Vælg hvilken hylde eller vægreol du vil have op og vis dine bøger, små skulpturer og andre fine pynteting frem på væggen. Dette er også en god idé, hvis du bor småt - så får det rummet til at virke større, når du får sat dine ting op som pynt til væggen.

Fede lamper som vægophængt pynt

Lamper er perfekte som pynt til væggen - find denne fede lampe fra Kare Design her

7. Vis skulpturelle væglamper

Væglamper tilføjer en ekstra lyskilde uden at optage plads på gulvet eller et sidebord. Vælg et iøjnefaldende design, der også fungerer som en vægskulptur for at bringe lys og stil ind som vægophængt pynt. 

8. Hæng tallerkener op som pynt til væggen

Hvorfor skjule dit fine porcelæn i skabet, når du kan vise det frem? Brug wire tallerkenbøjler til at vise dine flotteste tallerkner og serveringsfade. Hvis du er en samler af et designobjekt, er dette måske en god mulighed for dig. 

Fed hængepotte som pynt til væggen

Du kan her finde den fede hængepotte fra LaForma lige her

9. Bliv grønnere

Planter skal ikke bare sidde i vindueskarmen. Prøv at hænge planter op som vægophængt pynt for at tilføje lidt grønt til dit rum og naturen til dine vægge. 

 

Hvis du ikke er den bedste til at huske at vande dine planter, kan du vælge en kunstig plante af høj kvalitet (og ingen vil sandsynligvis nogensinde opdage, at den er falsk).

Fedt verdenskort som pynt til væggen

Find det fede verdenskort fra Argeist lige her

10. Dokumenter dine rejser med et personligt kort

Tilføj et stort verdenskort til dit rums indretning. Du kan bestille et personligt kort over en by, stat, land eller verden i næsten enhver farvepalet. Så du kan helt sikkert finde et verdenskort, der vil passe helt perfekt til pynt på væggen. 

Du kan gøre det ekstra personligt ved at tilføje stifter til de steder, du har besøgt eller planlægger at besøge. 

Fedt tæppe som pynt til væggen

Dette fede tæppe fra Kare Design kan du sagtens hænge op som pynt på væggen

11. Hæng tæpper op som pynt til væggene

Vi elsker et godt tæppe, især et med et abstrakt design. Og mens de er flotte på gulvet, kan de også gøre et godt stykke arbejde som vægophængt pynt. 

 

Det er helt op til dig, hvilken størrelse du vil have tæppet i, eller om du måske vil have flere små op at hænge ved siden af hinanden. Valget er helt op til dig - der er masser af muligheder at vælge imellem, så det er bare med at gå i gang med at være kreativ. 

12. Monter dit fjernsyn

En anden vej at gå? Monter dit fjernsyn på væggen. Tilføjelse af en fladskærm til din væg kan være en god måde at frigøre plads oven på dit tv-bord, forbedre din væg og opdatere hele udseendet af din stue eller soveværelse. 

Plus, mange af de helt nye fjernsyn er flot designet, når de er slukket. Hvis du ikke ser noget på tv’et, kan du sørge for at vise de billeder, du selv udvælger - så bliver det lige pludselig også et lille kunstværk.

Fed tavle som pynt til væggen

Du kan finde denne fede tavle fra Trademark Living lige her

13. Hæng et whiteboard eller tavle op som pynt til væggen

En stor tavle er en perfekt funktionel tilføjelse til et kontor, legerum eller endda et køkken. 

En tavle giver en rustik følelse til ethvert rum, mens et whiteboard er det moderne alternativ - og du behøver ikke bare at holde dig til det klassiske hvide whiteboard - de fås i forskellige nuancer og designs. Du kan også tage det til det næste niveau og male en hel væg med tavlemaling, som skaber en overflade, hvor du kan skrive på.

Flotte kurve

Find de flotte kurve fra Creative Collection lige her - og få dem hængt på som pynt på væggen

14. Lav en kurvevæg

Her er endnu en idé til pynt til væggen: Hæng kurve op på din væg! Uanset om du vil gå farverigt eller neutralt, kan du lige pludselig ændre et rum med et sortiment af kurve i forskellige størrelser og teksturer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo