LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Sådan skaber du en festlig nytårsaften!

oprettet d. under Inspiration

Sådan skaber du en festlig nytårsaften!

Er du klar til nytår? Få tips til hvordan du skaber en festlig nytårsaften her!

Det er ikke nogen hemmelighed, at 2021 ikke har været det mest festlige år for de fleste. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan få lov til at byde det nye år ind på den bedste og mest festlige måde!

Vi har samlet lidt tips til, hvordan du kan skabe den mest festlige nytårsaften hjemme ved dig selv. Vi håber, at du kan finde inspiration i det. 

Tip 1: Hav styr på hjemmebaren!

Mange forbinder nytårsaften med en god champagne, lækre vine og flotte drinks. Hvis du er en af dem, så er det vigtigt, at du har helt styr på baren derhjemme! 

 

Hvis du ikke er den heldige indehaver af en decideret hjemmebar, kan mindre heldigvis også gøre det! Start med at finde et flot barbord, eventuelt et rullebord som ikke fylder alverdens.

De fleste barborde på hjul kommer i to etager, så du på det øverste bord kan anrette dine flotte cocktails, mens du på den nederste plade, kan arrangere dine flasker. Placer dit rullebord tæt på indgangen, og server dine velkomstdrinks derpå, så gæsterne nemt kan tage en, når de kommer ind.

 

Hvis du dog er den heldige indehaver af en hjemmebar, er det vigtigt, at du har styr på alle dine barmøbler! Du kan vælge at gå med et større barbord, hvor du kan placere flotte barstole lige opad den - så har dine gæster et sted at sidde, mens du står og mixer lækre drinks! Du skal også have fat i en flot vinreol, så du kan vise dine bedste vine frem på en elegant måde.

Find dit barmøbel her:

Barmøbler

Barstole

Barvogne

Vintønder

 

Når du har styr på din hjemmebar, er det på tide at gå videre til næste tips!

 

champagne bliver hældt op i et glas

Tip 2: Få pyntet festligt op i hjemmet

Nytårsaften er jo årets fest, og derfor er der kun god grund til at få pyntet festligt op derhjemme!

 

Vælg et overordnet tema, som du vil gå efter, når du skal kigge på pynt. Det kan være en eller to bestemte farver, eller et bestemt mønster - valget er op til dig og dine præferencer. Gå på jagt efter flotte serpentiner, en lang festlig guirlande, skriftballoner så du kan danne dine egne ord - mulighederne er mange! Hvis du vil gå all in, så invester i et glimmerforhæng, som du kan hænge op på indgangen til spisestuen - det vil helt sikkert give noget wow-faktor! 

 

Sørg for at få pyntet op i alle de rum, som gæsterne befinder sig i - spisestuen, dagligstuen, baren og så videre. Ved at sørge for, at temaet kører i alle de rum, de går ind i, bliver de helt sikkert imponeret! 

 

Efter du har sørget for, at du har fået pyntet op, så skal du videre til borddækningen - som jo også er en del af den overordnet pyntning.

 

Borddækning

Tip 3: Husk den flotte borddækning

Som sagt er borddækningen også en del af pyntningen til nytårsaften - det er det derfor vigtigt, at den også passer ind i det overordnet tema. Alt lige fra dug, til bestik, til glas og til tallerkner! 

 

Hvis du kører et guldtema, kan det være oplagt at vælge noget flot bestik i guld. Dette vil stå rigtigt godt til nogen tallerkner i mørke farver - så vil bestikket rigtigt komme til sin ret. Vælg nogen flotte servietter der matcher, og så har du lige pludselig et rigtigt godt udgangspunkt til et flot opdækket bord!

 

Dine glas er selvfølgelig også en vigtig del af bordækningen - både på selve bordet, men ikke mindst i baren! Sørg for, at alle glassene matcher hinanden for at skabe et enkelt og elegant look. Hvis du er til et mere ”rodet” look, kan du dog også vælge at tage forskellige vin- og vandglas frem. Det giver et helt andet, men stadig fedt look, hvis alle glassene er forskellige.

 

Borddækning til nytårsaften? Find et hav af smukke varer til din borddækning her

 

Vi håber, at du kunne bruge disse tre tips til at gøre din nytårsaften mere festlig!

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo