LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Hvordan virker en biopejs? Alt du skal vide om biopejse

oprettet d. under Guides

Hvordan virker en biopejs? Alt du skal vide om biopejse

Har du overvejet at købe en biopejs til hjemmet, men er du i tvivl om, hvordan den fungere, og hvilke fordele og ulemper der er ved at købe en biopejs? I dette blogindlæg vil vi give dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have omkring biopejse, og alt det som er vigtigt at vide, før du køber.
 

Køb din biopejs her

Hvad er en biopejs, og hvordan virker den?

Før du køber en biopejs er det først og fremmest vigtigt at vide, hvad en biopejs præcis er, og hvordan den fungerer. En biopejs er en pejs, som tændes ved hjælp af bioethanol. Når biopejsen er tændt, kommer der ægte flammer op – præcis som det er tilfældet med en almindelig pejs. Forskellen er, at en almindelig pejs kræver brænde, som er selve kilden til ilden, mens biopejsen blot skaber flammer gennem bioethanolen og den ilt, der er i rummet. På den måde slipper du for aske i pejsen, der skal rengøres, og du slipper også for lugten af røg i hjemmet. En biopejs er desuden ”åben”, og du kan derfor tydeligere se flammerne.

Når du skal i gang med en biopejs, skal du blot sikre dig, at den er monteret korrekt efter anvisningerne. Efter monteringen hælder du bioethanol i biopejsen, hvorefter den er klar til at blive tændt. Du kan nu læne dig tilbage i sofaen eller lænestolen og nyde synet af de smukke flammer.
 

sort biopejs

BIOPEJS - Biopejs til væg - sort glans stål (90x40) - 2.199 kr. - Køb nu

Hvor meget varme giver en biopejs?

Den primære grund til at købe en biopejs er for at dekorere og skabe en hyggelig stemning. En biopejs afgiver dog også lidt varme til rummet, men den varmer ikke i så høj grad, at den kan stå alene. Du skal derfor ikke købe en biopejs, hvis du ikke har andre varmekilder i det rum, den skal være i. På det punkt kan den ikke erstatte en almindelig pejs, som giver en mere intens varme. Fordelen ved den mildere varme fra en biopejs er dog, at du kan skabe den hyggelige stemning, som du kender fra en almindelig pejs, uden der bliver ulideligt varmt.
 

kobberfarvet biopejs

BIOPEJS - Biopejs til væg - glas og brun/kobber stål (65x40) - 2.099 kr. - Køb nu

Er en biopejs farlig?

Et spørgsmål som mange stiller er, om en biopejs er farlig. Det korte svar er nej, men det er vigtigt, at du er opmærksom, når du påfylder bioethanolen i biopejsen. Og hvordan påfyldes bioethanolen så korrekt? Først og fremmest anbefaler vi, at du bruger en opfyldningstragt, så du ikke spilder bioethanol på biopejsen. Har du ikke sådan en, følger den med i vores startpakke. Skulle du alligevel spilde, er det vigtigt, at du tørrer det grundigt af – ellers risikere du at flammerne kommer ud af kontrol, når du tænder den. En anden vigtigt ting du skal være opmærksom på er, at biopejsen skal være kold og slukket ved påfyldning af bioethanolen. Til sidst er det også vigtigt, at du ikke fylder karret helt op til kanten. Hellere fylde for lidt op end for meget – så er du på den sikre side.

Følger du disse råd og sørger for at læse instruktionen grundigt inden brug, kan du med ro i maven tænde op i din biopejs uden fare for brand. Husk dog altid at slukke biopejsen, når du tager ud af huset, og lad ikke små børn være alene i nærheden af biopejsen.

 

Vi håber, at du er blevet klogere på biopejse, og at du nu har en idé om, hvordan de fungere, og hvad du skal være opmærksom på.
 

Køb din biopejs her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden, så vi sidder klar til at guide dig til dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo