LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

8 unikke hængelamper til stuen

Oprettet d. under Inspiration

8 unikke hængelamper til stuen

Er du på udkig efter en hængelampe til stuen, og mangler du lidt inspiration til at finde den helt rette? Så læs med her, hvor vi kommer 8 bud på nogle flotte og unikke hængende lamper til stuen. De er til dig, som godt kan lide at skille sig ud med indretningen i dagligstuen, hvor lamperne passer perfekt ind.

 

Køb lamper til stuen her

1. KARE DESIGN - Sputnik Chrome Twen loftlampe

Kare Design sputnik loftlampe

KARE DESIGN, Loftslampe Sputnik Chrome Twen - 2.459 kr. - Køb nu

Denne hængelampe fra KARE DESIGN er både smuk, og så skiller den sig ud fra mængden med sin anderledes form. Foruden den unikke form, er kvaliteten også i top, og de mange små pærer på lampen giver også et godt lys i rummet. Derfor er det også en praktisk lampe, som du kan have hængende i dagligstuen. Af den grund er den også blevet populær blandt mange.

2. FUHRHOME Dakar loftlampe i grå beton

fuhrhome dakar loftlampe grå betonFUHRHOME loftlampe Dakar, grå beton - 1.199 kr. - Køb nu

Kan du godt lide det industrielle look? Så er denne flotte hængelampe fra FUHRHOME bestemt værd at overveje. Lampen er nemlig støbt i beton, hvilket gør udseendet både rustikt og unikt. Da der er tale om beton, betyder det også, at designet særpræget, og hver enkelt lampe er derfor ikke 100 procent ens, når det kommer til den sidste finish. Det gør derfor også hængelampen endnu mere unik.

3. CREATIVE COLLECTION rund loftlampe i multifarvet silke

creative collection rund loftlampeCREATIVE COLLECTION rund loftlampe, multifarvet silke - 1.445 kr. - Køb nu

Har du nogensinde hørt om hængelampe i silke? Det lyder umiddelbart skørt, men denne CREATIVE COLLECTION lampe fra Bloomingville er et godt eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre at lade en flot hængelampe i et anderledes design. Den vil passe perfekt i dagligstuen, som trænger til lidt kulør, og kan du godt lide et farverigt hjem, bør du helt sikkert kigge nærmere på lampen.

4. LAFORMA Aller loftlampe i natur mangotræ

laforma aller loftlampeLAFORMA Aller loftlampe, natur mangotræ - 695 kr. - Køb nu

Tag naturen ind i dit hjem med denne flotte hængelampe til stuen fra LAFORMA. Lampen er lavet i massivt mangotræ, som har et meget naturligt og rent look. Den vil derfor passe perfekt ind i den minimalistiske indretningsstil. Da der er tale massivt træ, får du også en lampe i høj kvalitet, både hvad angår holdbarhed og udtryk. Hæng lampen i hjørnet af din dagligstue eller der, hvor du mangler lidt ekstra lys.

5. FUHRHOME Mumbai loftlampe i kobber genbrugsrør

fuhrhome mumbai loftlampeFUHRHOME Mumbai loftlampe, kobber genbrugsrør - 1.349 kr. - Køb nu

Denne flotte hængelampe fra FUHRHOME er både elegant og unik i sit aflange design. Den er fremstillet i genbrugs pipelines, som herefter er overfladebehandlet i kobber. Det betyder også, at hver lampe er helt unik. Designet på lampen gør det også muligt at hænge den mange forskellige steder i dagligstuen. Den kan både hænge over sofabordene, men det kan også sagtens hænge i et hjørne. Mulighederne er mange, og derfor er det også en lampe, som der er værd at kigge nærmere på.

6. KARE DESIGN Saloon Flowers 5 loftlampe i multifarvet stof og metal

Kare Design saloon flowers 5 loftlampeKARE DESIGN Saloon Flowers 5 loftlampe, multifarvet stof og metal - 1.197 kr. - Køb nu

Er du vild med mange farver er denne hængelampe fra KARE DESIGN et oplagt valg. Foruden de vilde farver, består lampen af 5 hængende lampeskærme, som for alvor får den til at skille sig ud fra mængden. Det er en ret vild lampe, som passer ind hjemme hos dig, som ikke er bange for at indrette anderledes. Udover et unikt design, får du også en lampe, som giver masser af lys til dagligstuen.

7. BLOOMINGVILLE loftlampe i natur bambus

bloomingville loftlampe i bambusBLOOMINGVILLE rund loftlampe, natur bambus - 999 kr. - Køb nu

Kan du godt lide bambusmøbler, vil du helt sikkert også godt kunne lide denne hængelampe i bambus fra Bloomingville. Selve formen på lampen er ret enkel og stilren, mens det er selve materialet, som gør den unik. Foruden at bambus har et unikt udseende, så er det også et bæredygtigt materiale. Hængelampen vil passe perfekt ind i de fleste hjem, og den er oplagt at have hængende i dagligstuen.

8. FURBO triangelformet loftlampe i sort metal

furbo triangelformet loftlampeFURBO loftlampe, triangelformet, sort metal - 2.645 kr. - Køb nu

Kan du godt hængelamper i anderledes former? Hængelampen fra FURBO er triangelformet, som giver lampen et utrolig flot og unikt design. Materialet er metal med en mat finish, som sammen med den sorte farve giver både giver lampen et moderne og industrielt look. Den passer derfor også perfekt ind i New Yorker indretningsstilen, som er blevet utrolig populær de seneste år.
 

Se alle vores lamper her

 

Trænger resten af møblerne i dagligstuen til en opgradering?

Tag et kig på hele vores udvalg af stuemøbler her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo