LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

5 smarte hylder til stuen

oprettet d. under Inspiration

5 smarte hylder til stuen

Er du på udkig efter en smart og flot hylde til stuen, som du kan stille dine flotte pyntegenstande eller billeder på? Vi vil i dette blogindlæg komme 5 bud på nogle smarte hylder, som hver især passer til forskellige behov. Læs med og bliv inspireret i din jagt på en ny hylde til stuen.

 

Køb hylder til stuen her

Den minimalistiske fra NocNoi

NocNoi Harre Vig væghylde hvidolieret egNocNoi, Harre Vig væghylde - hvidolieret egetræ m. sort læderstrop - Fra 499 kr. - Køb nu

Kan du godt lide den minimalistiske stilart, og sætter du pris på godt håndværk? Så er det værd at overveje at kigge nærmere på vores Harre Vig væghylde fra NocNoi. Her får du en hylde i et enkelt og stilrent design, samtidig med at materialerne er i top. Selve hylden er lavet i egetræ fra kontrolleret skovbrug, mens stropperne er af læder. Harre Vig væghylden fås desuden i flere forskellige varianter og materialer. Du finder alle varianterne lige her.

Den forskudte fra HOUSE NORDIC

House Nordic Harlem væghyldeHOUSE NORDIC, Harlem væghylde - Natur kejsertræ og sort stål - 449 kr. - Køb nu

Kunne du godt tænke dig en, som består af flere hylder, så du får plads til lidt mere uden at gå på kompromis med det stilrene design? Så er Harlem væghylden fra HOUSE NORDIC måske den perfekte hylde til dig. Den består nemlig af 4 forskudte hylder, som tilsammen giver den et unikt og stilrent udtryk, der samtidig giver dig mulighed for at have en masse ting stående. Denne smarte hylde til stuen er derfor også utrolig praktisk.

Den runde fra LAFORMA

Laforma rund Across væghyldeLAFORMA, Rund Across væghylde - Sort metal - 439 kr. - Køb nu

Denne runde væghylde fra LAFORMA passer perfekt til dig, som gerne vil bryde de lige linjer i hjemmet. Væghylden består af 3 hylder, der er omridset af et rundt stel i sort spraymalet metal. LAFORMA hylden giver dig derfor rig mulighed for at få plads til både billeder og pyntegenstande, og designet er både råt og minimalistisk på én gang.

Den kvadratiske fra HOUSE NORDIC

House Nordic kvadratisk Vita væghyldeHOUSE NORDIC, Kvadratisk Vita væghylde m. 5 hylder - Sort melamin og stål - 525 kr. - Køb nu

Kunne du godt tænke dig en væghylde i sort metal, men er du ikke så meget til den runde form? Så bør du helt sikkert kigge nærmere på den kvadratiske Vita væghylde fra HOUSE NORDIC. Her får du en hylde i sort metal og melamin, mens stellet i stedet er kvadratisk. Samtidig består den af 5 hylder, hvilket giver dig endnu mere opbevaringsplads. Der er derfor også tale om lidt større væghylde, som kræver mere plads end de resterende.

Den oplagte til billeder fra RGE

RGE Ester billedhyldeRGE, Ester billedhylde - Sort træ og metal - 295 kr. - Køb nu

Skal din nye hylde udelukkende bruges til nogle flotte billeder, finder du ikke en smartere hylde end denne billedhylde fra RGE. Den fylder ikke alverden, da den kun er 6 cm dyb, hvilket er smart når man blot skal have billeder stående. Foruden at størrelsen er lavet til billeder, så har den også en lille stang, som skal sikre at billederne ikke lige pludselig glider ned. Du skal derfor ikke bekymre dig om at komme hjem til et ødelagt billede, som ligger på gulvet. Designet gør desuden, at billederne kommer i fokus fremfor selve hylden, og det er derfor et godt alternativ til blot at hænge billederne direkte på væggen.


Vi håber at vores blogindlæg har inspireret dig i din jagt på en ny smart hylde til stuen, og at du måske er kommet tættere på den helt rette.

 

Se alle hylder til stuen her


Mangler du også en hylde andre steder i hjemmet?

Se hele vores udvalg af hylder her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo