LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

Sådan indretter du en lille lejlighed

oprettet d. under Guides, Inspiration

Sådan indretter du en lille lejlighed

Indretning af lille lejlighed – Læs med og få tips til hvordan man indretter en lille lejlighed ✨

 

Indretning af små lejligheder kan være en udfordring, hvad end du skal i gang med indretning af 1 værelses lejlighed, eller en 50 kvm lejlighed. Det er ofte nogle udfordringe, med at finde de perfekte møbler til den begrænsede plads.

Har du en lille lejlighed hvor pladsen er trang, så kan det være svært at finde de rigtige løsninger så man ikke føler sig begrænset i sit eget hjem.

Man kan tillade sig mere frihed i et hjem med mere plads. Her er værelserne mere taknemlige at indrette, og hvis man kommer hjem med en sofa, der er lidt større end man havde planlagt så pyt da. Man havde bare forelsket sig i den sofa, og den passede med resten af indretningen - Ingen problemer!

inspiration til indretning

Har du et lille værelse, stue, eller lejlighed der skal indrettes, er det ikke en luksus du har råd til. Én ting er, at der en risiko for, at der ikke er plads til de andre møbler som man også har behov for i hjemmet. En anden ting er, at et rum kan føles klaustrofobisk med for store, og mange møbler.

En indretning der er for tung, kan også gøre hverdagen tung. Derfor har vi her nogle tips til dig der skal indrette en lille lejlighed eller værelse.

Med denne artikel, har vi derfor fokus på, indretning af lille lejlighed. Med håb om, at du finder den hjælpsom 🤎

Mangler du inspiration til den smarte indretning af en lille lejlighed? Læs med og få inspiration til den gode indretning 🙌

7 tips, til hvordan du indretter en lille lejlighed 🤎

1 - Invester i møbler med flere funktioner.

2 - Køb små møbler i stilede og enkle design.

3 - Værn om den sparsomme gulvplads og fokuser på at bruge pladsen der er ved og op ad væggene.

4 - Gør brug af spejle til at give illusionen af et større rum.

5 - Møbler og dekorative elementer skal være i lyse og afdæmpede nuancer.

6 - Indret din lejlighed med færre, men større elementer med et enkelt udtryk, frem for mange og små pyntegenstande, i markante farver.

7 - Oplys din lille lejlighed med godt lys.

 

Udnyt din plads med funktionelle møbler 🤎

Har du brug for et sted at arbejde, et sted at spise, og et sted at slappe af med en kop kaffe? Den lille lejlighed har ikke plads til et kontor, spisested, og hyggehjørne placeret rundt omkring i hjemmet.

Derfor er det en god idé at investere i et bord og nogle stole hvor alle tre aktiviteter kan udføres med en behagelig følelse i maven. Med andre ord, skal det være rart at opholde sig i dit hjem.

stabelbar spisebordsstol

stabelbar spisebordsstol i hvid

spisebordsstol i grøn

Vælg en stol, der selvfølgelig er god at sidde i, men som også er hyggelig og indbydende. Du kan også vælge nogle spisebordsstole der er stabelbare så der er mere plads i dit hjem i hverdagen.

 

Køb dine spisebordsstole her

Køb møbler der fylder mindre, i stilede og enkle designs 🤎

 

Lille spisebord med klap af træ indrettet med stole og moderne indretning

Lille spisebord med klap af træ indrettet med stole og moderne indretning

Du kan vælge et bord der kan foldes sammen, så det kan justeres til hvor mange tallerkener, computere, eller bøger og notesblokke der skal være plads til.

Klapborde er bare smarte til små lejligheder 👌

lille lyseblå klapbord med tre funktioner

lille lyseblå klapbord med tre funktioner

lille lyseblå klapbord med tre funktioner

Et rundt bord giver illusionen af et større rum med mere plads. Det tilføjer og leger med dimensionerne i et rum, der ellers kan virke firkantet og monotont.

 

Køb dit klapbord her

Den praktiske sovesofa, er mega smart, til indretningen af en 1 værelses lejlighed 😉

Hvordan er det lige med indretningen i en 1-værelses lejlighed, når man gerne vil have plads til både sofaarrangement og seng? Det kan man selvfølgelig sagtens! En god og lækker sovesofa kunne være en god mulighed til indretningen af det lille værelse 🤎

Køb din sovesofa her

 

Hvordan indretter jeg et lille værelse? 🤔

En del af svaret, ligger i at, du skal tænke sin indretning op ad. 🤎

Indretning med elementer, der har en god længde, er med til at få rummet til at virke højere end det er. Derudover er det også en god måde at udnytte de kvadratmeter man har til rådighed. Èn måde at få højde ind i sin indretning er, at placere ens seng ovenpå kommoder, og derved bruge disse som sengeben.

Madras med kommoder

Køb dine kommoder her

 

Det vil altså sige at man skal have minimum fire kommeder til at balancere sengen på, men man kan sagtens placere flere afhængig af bredden på seng og kommode. Her er det en god idé at vælge en type uden ben, som står direkte på gulvet. Har man lyst til dette, kan man med fordel bruge en boksmadras, der nemt og enkelt kan placeres på kommoder uden problemer.

Du kan også vælge en madras uden ramme, men så ville man skulle ud at investere i en plade, der selvfølgelig skal have de rigtige mål. Derudover, skal man også sikre sig at den har huller i bunden til ventilation, på den måde bliver madrassen ikke sur.

Hvad der er vigtigt ved denne løsning, hvor man har klædeskab og seng i ét, er at man sparer den gulvplads, der er så dyrebar i de små rum.

Tøjstativ og klædeskabe 🤎

Mangler du et sted, hvor du kan hænge dine skjorter, eller kjoler der ikke må krølles, kan du placere et lækkert lille tøjstativ omkring din seng. På den måde, vil du stadigvæk have brugt mindre plads, end hvis du helt havde opdelt seng og garderobe i to sektioner.

 

 

Køb dit tøjstativ her

Vælg en lille seng 🤎

Du kan også sagtens, vælge at have seng og garderobe, fordelt ud i dit værelse. Så kan du med fordel, vælge en halvandenmandsseng, på 140x200 eller 120x200, i stedet for en dobbeltseng på 180x200. Der skal stadigvæk tænkes i højder, så vælg klædeskabe og opbevaring, der har en god højde fremfor længde og bredde.

lyst klædeskab af træ med fine udskæringer

halvandenmandsseng med gråt sengegærde

klædeskab i knækket hvid

 

 

Køb din seng her

Rene og lange linjer, giver mere rummelighed👌

Skal du ud og investere i gardiner, skal du i stedet for gardiner, der lige akkurat når længere ned end vindueskarmen, vælge gardiner der når ned i gulvhøjde. De rene og lange linjer, er med til at forlænge rummet, imens mange korte eller små elementer er medvirkende til at gøre rummet klodset og mindre.

 

hvid hylde på væg i en stue
 

Gør brug af vægpladsen ✨

Udnyt den plads du har på væggene til opbevaring, så det ikke optager den lille mængde gulvplads der er i en lille lejlighed. Du kan fint hænge nogle hylder op til opbevaring af dine ting.

sort væghylde til lp'er

stemningsbillede af hylder med pyntegenstande

væghylde af træ med lille evighedsbuket

Køb dine hylder her

 

Hvordan gør man det hyggeligt? 

En anden del af svaret, på hvordan man organiserer og indretter et lille værelse, ligger i farver, lys og hvordan man indretter pynteelementerne i sit hjem.

Man skal generelt bevæge sig i neutrale og lyse farver, med få eller ingen tunge og markante farver. Dette er også med til at skabe et hyggeligt og åbent hjem.

Puder og tæpper 🤎

Er du en person, der holder af at, have puder og tæpper, til at gøre dit hjem hyggeligt? Så hold dig til de lyse og afdæmpede farver. De giver også en varme til rummet. Og Selvom det er fristende, så lad være med at gå helt overbord, med de bløde ting, det gør det kun, sværere for dig at holde værelset opryddet.

Gule tæpper og puder

Køb dine puder her

Spejle 💋

Brug gerne store spejle! De er supergode til, små og trange værelser. Spejle er med til at, få stuen eller værelset til at virke større. Det giver illusionen af dybde, og reflekterer lys ud i din lejlighed.

Spejle i lækkert indrettede rum

 

Køb dit spejl her

Billeder og vægdekorationer ✨

Vælg dine billeder eller andet kunst til væggene, i simple design og med en relativ stor størrelse i forhold til rummet. Mange små elementer med livlige og spraglede motiver, kan virke rodet i en 1-værelses lejlighed.

 

Køb dine billeder her

 

Det rigtige lys 💡

Et af de vigtigste elementer, til at få en lille lejlighed til at virke lys og rummelig, er at have den rigtige belysning. Invester i gode lamper til de forskellige dele i dit hjem. Det kan f.eks. være en loftslampe midt i rummet, en gulvlampe ved spisebordet, eller en væglampe ved siden af sengen.

 

Køb dine lamper her 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo