LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

En Blog om Boligindretning

 1. Guide: Sådan vælger du det perfekte skrivebord

  Guide: Sådan vælger du det perfekte skrivebord

  oprettet d. under Guides, Inspiration

  Vi har lavet denne guide til dig som leder efter et nyt eller bedre skrivebord til dit hjem. Her kan du blandt andet læse om hvordan du bedst muligt vælger nyt skrivebord til børneværelset og hvorfor det er en god ide at give junior sit eget skrivebord. Hertil kommer hvad du selv skal overveje og tage højde for når du er på udkig efter et nyt skrivebord, uanset om det er til hjemmekontoret eller på arbejdspladsen.

  Læs endeligt videre og bliv klogere på hvordan du finder det bedste skrivebord.

  Skrivebords guiden

  Før du begynder på søgen efter det helt perfekte skrivebord, så er der en række ting du bør overveje således du køber netop det bord som passer til dig og dine behov.
  Tænk over hvordan dine arbejdsrutiner er, og hvor meget du har behov for bordplads til diverse ting – printer du meget, elsker du at have et ryddet og papirer lagt i stakke på bordet, arbejder du med ’filosofien’ ”genier behersker kaos og derfor måske har brug for mere plads og et par skuffer. Til både at have dine ting i men måske også når det skal gå stærkt før du får besøg på arbejdspladsen eller derhjemme.

  Hvis du kan lide at der er ro og orden på dit skrivebord, og ikke holder samtaler ved dit arbejdsbord så vil du kunne nøjes med et af de mindre skriveborde. Hvorimod roder du typisk på dit skrivebord, printer en del, eller har flere skærme – så skal du kigge på hvor stor en bordflade du har behov for. Her vil du komme til at mangle plads hvis du investere i et skrivebord der har en for lille bordplade til dine behov.

  Har du ikke meget plads på dit kontor til at have et stort skrivebord, så er en af de mulige løsninger at du enten hænger dine skærme op på væggen med roterbare beslag, køber et skrivebord hvor skabe eller skuffer er en del af bord eller køber det separat så du har et sted at opbevare dine ting.

   

  Hævesænke skrivebord

  Hæve-/sænkeskrivebordet til dig som arbejder meget

  Hvis du bruger mange timer ved computeren og skrivebordet hver eneste dag, eller ofte når du har fri fra arbejdet og skal ordne noget på hjemmekontoret. Så vil et hæve-sænke skrivebord være noget du bør kraftigt overveje at købe.
  Denne slags skrivebord vil være en god investering – og din krop vil takke dig for det!
  Her vil du kunne indstille bordet så det passer til netop dig og din krop, uanset som du helst vil sidde ned eller stå op og arbejde.

  Denne mulighed for at skifte arbejdsposition sætter din krop stor pris på – så du kan forebygge eventuelle skulder og ryg skader.

  Pas på din krop

  En ordentlig arbejdsposition er vigtig for at undgå rygskader og varige gener. Derfor er et hæve/sænke bord en god investering. Hæve/sænke borde er lavet til at kunne indstilles til netop din højde og arbejdsrytme, uanset om du foretrækker at sidde ned eller stå.

  Det er sundt for din krop at stå op og arbejde, gennem noget af arbejdstiden og netop et hæve/sænke bord giver dig frihed til at skifte mellem at stå og sidde. Denne variation i arbejdsposition er også med til at forhindre gener.

   

  Børneskrivebord skrivebord til børneværelset

  Skrivebord til børneværelset

  Hvorfor skal børnene have et skrivebord kunne du måske tænke. Et skrivebord til børneværelset er et fantastisk møbel som barnet vil have glæde af i mange timer.

  Skrivebordet giver barnet en oplagt mulighed til at udfolde sig kreativt. Her er der plads til at male, tegne, lege med dinosaurer, ligge puslespil eller føre krig på bordet med figurerne.

  I din søgen på det perfekte skrivebord til barnet, så bør du kigge efter skriveborde der er designet til børn. Disse borde er tiltænkt børn, hvilket kan ses i både deres design men også i deres konstruktion, de giver dig muligheden for at justere bordet i højden.

  Derved har du et skrivebord som kan følge barnet i en længere periode, så du ikke spilder både tid og penge på at skifte børneskrivebordet ud nærmest hvert år i en årrække.

   

  En god hovedregel til valget af skrivebord både til børn og voksne er, at når den, der skal bruge bordet, sidder med ret ryg, skal armene kunne ligge behageligt på skrivebordet i en 90 graders vinkel.

   

   

  Brug for mere inspiration til børneværelset? Læs blogindlægget Nyt børneværelse på en weekend – sådan gør du

   

  Hjørneskrivebordet, til de små rum

  I de mindre rum, kan et hjørneskrivebord være løsningen for dig. Denne type skrivebord bruger ikke ligeså meget gulvplads, og hjælper med at rummet forbliver åbent – dette kan tit være en udfordring for de mindre rum.

  Når det gælder hjørneskriveborde, findes der bade små og store borde, hvor de skriveborde med den smallere bordplade vil at være at foretrække til små rum, hvis det også passer til din arbejdsstil i forhold til hvor meget bordplads du har behov for.

  Endnu en fordel ved hjørneskriveborde er at man typisk for langt mere benplads under bordet end ved det almindelige skrivebord, hvis du samtidig placere det under et vindue på dit hjemmekontor. Vil det være med til at bidrage til et godt kontormiljø, og du har måske samtidig muligheden for at holde øje med børnene mens de leger i haven.

   

  Hjørneskrive bord med skab

  Arbejdsplads i stuen

  Står du og mangler et ekstra rum i dit hjem for at kunne indrette et hjemmekontor – så tvivl ikke.
  Mange af os tænker ikke det er muligt at have en arbejdsplads i stuen, uden det kommer i kontrast til den resterende indretning af dit hjem eller det bliver meget rodet ved at have et ”kontor i stuen”.

   

  Hvis du vil have et kontor i stuen, så er det muligt at gøre det på en stilfuld og mere neutral måde i forhold til indretningen.

   

  Gå efter et af de mindre skriveborde, undgå de store skriveborde med de brede bordflader. Gå efter et smallere bord – særligt hvis du kun bruger bærbare computere, så behøver bordet ikke være så bredt.
  Du kan med fordel kigge efter et mindre skrivebord der har en skuffe i bordpladen, således computeren nemt kan gemmes væk sammen med ledninger.

  Vælg et skrivebord med ”lette ben” – gerne et skrivebord hvor benene er næsten usynlige, derved vil bordet fylde mindst muligt synsmæssigt i din stue. Og husk at gemme alt væk i skabe og skuffer som ”lugter” af kontor, så væk med stakke af papir, ringbind og lignede. Hvis du bruger hæftemaskiner, klips, blyanter m.m. er det en god ide at finde fine æsker eller krukker til at opbevare dem i – således de stadig er lige ved hånden, men ikke er synlige.

  Vælg en stol som er god at sidde i, så du stadig sidder godt når du arbejder ved computeren, men som ikke er en kontorstol. Her kan det godt betale sig at gå efter en lækker mere stillet stol, som ikke adskiller sig fra resten af rummet.

   

  Skrivebord til stuen

   

  Se alt til kontoret her.

  Skriv en kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo