LAVE PRISER ÅRET RUNDT - DET BETYDER INGEN KUNSTIGE PRISSTIGNINGER OG KUN REELLE TILBUD PÅ SIDEN - ALTID!

10 tips til indretning for billige penge

oprettet d. under Inspiration

10 tips til indretning for billige penge

Uanset om hvor mange penge du ønsker at bruge på indretningen af dit hjem, så er det muligt at gøre det på ethvert budget. Alle har muligheden for at have en smukt og fantastisk hjem, det gælder om at se muligheder frem for begrænsninger når det kommer til indretningen af hjemmet. Hvis du ønsker at pifte dit hjem lidt op, men ikke vil sprænge budgettet på det – så læs endelig videre.

Ud med det slidte

En simpel men effektiv måde at gøre noget ved din indretning på er simpelthen at gå kritisk gennem hjemmet. Alt hvad der er slidt eller gået i stykker – ud med det. Er der noget som kan ødelægge en hyggelig indretning, så er det ødelagte ting. Hvis det er pudebetrækket som er gået i stykker eller blevet misfarvet – undersøg om det ikke er muligt at købe nye betræk til billige penge eller sy dem selv.

Har du skulpturer eller andet bolig tilbehør som du faktisk ikke bruger, eller vil se på længere så overvej at sælg det eller gem det væk. Overflødige nips og sager, som bugner i vindueskarmene og andre steder i hjemmet er hyggelige – MEN er der for meget af det, så har det den modsatte effekt, det handler om at finde en gylden middelvej.

Mal en væg - eller 2

En af de hurtigste og nemmeste måder at pifte indretningen op på er at give en enkel væg en anden farve. Dette vil give mere dybde i rummet, dog vær opmærksom på hvilken væg du vælger at male – særligt hvis det er en mørkere farve. Da det også kan være med til at gøre rummet mindre, hvilket ingen ønsker.
I de seneste par år, og hvad vi forventer i de kommende år er pastelfarver kommet tilbage – særligt vil de grønne og blå farver komme til at dominere farvetrenden det kommende år. Hvis du ikke er helt tryg ved at skulle have en ’anderledes’ farve på væggen, så vælg en mere neutral jordfarve. Disse farver passer ind i de fleste hjem, og er mere tidløse, således du ikke skal male væggen over om kort tid igen.

 

Billige sofaer online

Puder til hjemmet

Puder er et fantastisk boligtilbehør til hjemmet, uanset som det er til dagligstuen, børneværelset eller soveværelset. Så har puder en evne til at få dit hjem til at se hyggeligt og indbydende ud.
Kig efter puder i forskellige slags størrelser, så der kommer variation i dem og det ikke ligner billige puder – selvom det er det. Et godt trick er at købe pudebetræk der er en anelse for små til puderne, synet og følelsen af puder der er godt udfyldte er mere luksuriøs.

Skift håndtagene

En nem og billig måde at opdatere dine skabe og skuffer på er ved at skifte håndtagene på dem. I dag kan man næsten få alt hvad hjertet begære af håndtag – uanset om det skal være af træ eller marmor. Her kan du nemt sætte dit eget præg på indretningen, og husk du behøver ikke at skifte håndtag på alle møbler på én gang, vælg et enkelt møbel og giv det et forsøg. På den måde kan du udskifte lidt af gange, og teste det af før du har brugt hele budgettet på håndtag du aldrig får brugt.

Puder til sengen

Køb billige møbler Online

Generelt så er de fleste møbler billigere online end i butikkerne - der kan selvfølgelig være ting som prismatch, tilbud eller lignede som gør at det er samme pris.

Når du på udkig efter større og dyrere møbler, som eksempelvis en sofa. Så tag stilling til materialet og komforten, du kan sagtens finde en god og praktisk sofa til under 10.000 kroner, og nogle gange endnu billigere. Særligt hvis du ikke går for meget op til designet. Det er nemt at få en billig sofa til at ligne en million med det rigtige boligtilbehør.
Brug tiden på at finde lækre puder, tæpper eller skind til at ligge på sofaen, det gør det mere luksuriøst og indbydende for dine gæster.

Den samme fremgangsmåde kan du ligeledes gøre ved købet af spiseborde, et billigt spisebord kan se fantastisk ud med de helt rigtige spisebordsstole eller med en skøn dug over.

Duge til hjemmet

Hvis du har et ældre spisebord eller det har fået nogle ridser i tidens løb – er det af træ og det er muligt så slib det ned og behandl det så det igen fremstår smukt og velplejet. Er dette ikke muligt eller er det eksempelvis en laminatoverflade – så er det muligt at købe billige duge til få kroner. Dugen er ikke gammeldags – i dag findes der tusindvis af forskellige design af duge, i ligeså mange prisklasser som der er duge.

Indretning af hjemmet

Har du synlige ledninger?

Gem ledningerne væk. Ledninger til fjernsyn, lamper eller andet elektronik har en evne til at få ethvert hjem til at se rodet og uorganiseret ud. Det er et nemt og billigt trick til at få hjemmet til at se mere organiseret ud.

Udnyt de ting du har i forvejen

Kig i garagen, på loftet og i kælderen – her kan gemme sig skjulte skatte til din indretning. Gamle stykker træ med en god bredde kan nemt anvendes til hylder, med en rengøring og eventuelt en slibning med sandpapir og en glat olie, samt et par beslag fra den lokale trælasthandel.


Se et stort udvalg af møbler til skoopbevaring her.

opbevaring af sko

Gå i genbrugsbutikker

Hvis du kommer forbi en genbrugsbutik så kig derind, her kan du finde billige møbler og boligtilbehør til næsten ingen penge, og samtidig går dine penge til et godt formål.
Her kan du også aflevere de ting ud selv ikke ønsker at have i hjemmet mere, således de kan komme andre til gode.

Rengøring

Vi kommer ikke udenom at den absolut nemmeste måde at få dit hjem til at fremstå pænt og ordentligt er rengøring, vask og pleje at dine tekstiler. I dag kan du købe forskellige former for møbel pleje til hjemmet, som kan være med til at gøre din rengøring nemmere. Eksempelvis vil en imprægnering af dine stofmøbler gøre det nemmere at holde dem rene og at rengøre dem.

En daglig støvsugning, gulvvask og aftørring af støv en eller flere gange om ugen vil få dit hjem til at stråle – også selvom det ikke er fyldt med dyre designer møbler.  

 

STort udvalg af billige møbler online

Se vores inspirations kategorier her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

image
image
image
Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
SPØRG
OS
arrow
arrow 1
Har du brug for hjælp?
logo

Hej med dig! 👋🏼

Vi har åbent fra 8-22 alle dage, også i weekenden! Skriv til os og lad os hjælpe dig med dit næste indretningskøb.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo