Kundeservice: 75 88 00 58 (man-ons: 7.30-16.00 tors-fre: 7.30-15.00) /

Test af Guardian tekstilimprægnering

oprettet d. under Pleje og vedligeholdelse, Vi tester

Test af Guardian tekstilimprægnering

Du kender det sikker godt. Du kunne godt tænke dig en stofsofa, men valget falder til sidst på en lædersofa. Begrundelsen er ofte, at læderet er betydeligt nemmere at holde, og skulle du spilde et glas rødvin eller kaffe i stofsofaen er den ødelagt. Guardian tekstilimprægnering skulle gerne forhindre dette, og sørger for at sofaen er modstandsdygtig, hvis du skulle være så uheldig at spilde i den.

Hvordan bruger man tekstilimprægnering? 
Vi har til testen taget ét stykke stof og delt dette i to. Vi tager det ene stykke stof og sprøjter med Guardian tekstilimpræneringen. Dåsen holdes vandret og med en afstand på ca. 20 cm fra stoffet. Stoffet får et jævnt lag indtil det føles og synes vådt. Hvis I gør dette indendørs, så husk at sørge for god ventilation i rummet både under og efter imprægnering. Dampene bedes ikke indåndes, og skal holdes væk fra børn. 

 


Guardian Tekstil rens Guardian Tekstil impræneringFind Guardian Tekstilimprænering ved at trykke på billedet. 

 


Det venstre stykke stof er nu blevet sprøjtet med Guardian tekstilimprægnering[/caption] Stoffet skal nu tørre i ca. 1,5 times tid ved 18-20 grader. Ca. 2 timer ved 15-16 grader. Herefter er stoffet imprægneret. Producenten oplyser, at du kan teste ved at hælde en smule vand på sofaen. Hvis vandet "perler" på stoffet er sofaen ordentlig imprægneret og klar til brug. Hvis ikke, gentages imprægneringen igen. Og kaffen væltede.. (Testresultat)

Kaffen "perler" på det imprægnerede stykke stof. I stedet for vand tester vi i dag tekstilimpræneringen med kaffe. I løbet af 5-6 sekunder er kaffen suget igennem stoffet til højre, som ikke var imprægneret. Det venstre stykke stof viser derimod, hvordan kaffen "perler" oven på stoffet og ikke suger ned. Stadig efter 30 sek. efter kaffen "væltede", ligger kaffen stadig oven på stoffet til venstre. Du kan købe Guardian tekstilimprægnering her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top