Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Sådan indretter du dig med bambus

oprettet d. under Inspiration

Sådan indretter du dig med bambus
Toggle Zoom

Bambus er et superspecielt materiale. Det er en træsort, men alligevel skiller det sig ud, på så mange måder. Trenden med sort, hvid, grå-indretning, er så småt blevet erstattes med jordfarver, træ og naturelementer. De naturlige farver indtræder i så høj kraft, i de danske hjem, at det er svært, at følge med. I denne guide får du nogle supersprøde tips til, at være på forkant med moden. Læs her, hvordan du krydrer tilværelsen, med bambus i din indretning.

 

1. Sæt krydderi på den lodrette vinkel 

stigereol, reol, stige, bambus, boboonline, stigereoler, træreoler, træreol, træstige

Med denne stigereol i naturbambus, har du sat stilen. Denne stigereol er både dekorativ, funktionsdygtig og levende i udtryk. 

 

Til stuen

Stil din stigereol i stuen og hæng nogle lækre plaids på den. Det afhjælper rod, ser super hyggeligt ud og samtidig er det let lige, at tage et tæppe og smide sig på sofaen. 

 

Til entreen 

Med en stigereol i entreen kan du påføre nogle kroge på den og have hatte, halstørklæder og lignende hængende. Har du eksempelvis nogle superfine hatte, så er det da med, at vise det frem. 

 

Til badeværelset 

På badeværelset er en stigereol super ideel. Den kan bruges til håndklæder og samtidig skabe et mere åbent og levende badeværelse. I stedet for de kedelige, hvide håndklædeholdere, så benyt dig af en bambus stigereol. 

 

Find et stort udvalg af bambusmøbler her

2. Tag på ferie i baghaven med et bambus look

Med denne daybed, kan du sparer en masse penge til sommer. Du kunne lige så godt ligge på en strand, i det sydlige Spanien, som du kunne ligge hjemme i haven, på denne daybed. 

 

Dekorér den lækreste terasse 

Med denne daybed kan du virkelig skabe rammerne for en udenlandsk terasse. Har du en sydvendt terasse, kan du nyde solen i de gode timer på dagen og tage en slapper med dine kære i de tidlige aftentimer. 

 

Lækkert område i haven 

Denne daybed kan placeres overalt, men har du alligevel et lækkert hjørne i haven, så ville det være ideelt, at placere den der. Nyd de lækre forårs- og sommerdage i dejlige omgivelser, der giver dig indtrykket af ferie og afslapning. 

 

Behageligt og trygt

Daybed'en er udstyret med afskærmninger, hvilket automatisk vil give dig en tryg og rar fornemmelse. Du kan sidde og læse i en bog, skrive på din computer, drikke en kold smoothie og så helt uden, at blive blændet af vejret eller få alt for meget vind i din retning. 

 

 

daybed, havemøbel, havedekoration, bambus, hynder, bambusmøbel, boboonline

 

3. Skab et delikat planteunivers / bambus univers

bambus, bambusbænk, bænk, bænke, planter, naturmaterialer, boboonline

Om det er indendørs eller udendørs, så er planter det perfekte redskab til, at skabe noget levende og idyllisk. Denne bambusbænk supplerer planterne godt med sit naturlige udseende. 

 

Indendørs og udendørs

Denne bambusbænk kan både bruges til indendørs og udendørs brug og klæder begge dele sublimt. 

 

Udestuen 

Hvis du er så heldig, at være beriget med en udestue, så er denne bænk ideel til formålet. Den giver udestuen et twist af udeliv samtidig med ikke, at være for "havemøbel-agtig". 

 

Pyntehjørnet 

Har du et hjørne i dit hjem som trænger til noget opmærksomhed, så stil en bambusbænk med nogle dertilhørende planter op. Det giver dit hjem en masse karakter og charme. 

 

Find et stort udvalg af bambusmøbler her

4. Opbevaring, på den fede måde 

Disse bambuskurve bære præg af elegance, blandet med det rustikke. Disse kurve er i naturlig træfarve hvilket skaber et fantastisk udgangspunkt. 

 

Saml din garnnøgler 

Nyder du, at sidde og strikke i stuen, så er denne bambuskurv super ideel. Du kan samle dine garnnøgler og strikketøj heri og stadig, så er det lige til, at komme til. 

 

Tæpper 

Du kan ligge nogle ekstra tæpper i dem og indbyde til hyggelige stunder. Du sørger for, at tingene ikke ligger og flyder, men stadig er de lige til. 

 

Køkkenet 

Du kan også stille disse fine bambuskurve ud i køkkenet og putte klude og viskestykker i. På den måde har du dem lige ved hånden og så på den dekorative måde. De ville klæde det levende køkken og være et ekstra supplement til det naturlige og idylliske. 

bambus, bambuskurve, kurve, kurv, flettet kurv, fletkurv, garnkurv, boboonline

 

5. Vasketøj - nu med smart ydre i bambus

vasketøjskurv, bambuskurv, bambus vasketøjskurv, snavsetøjskurv, kurve, vaskekurve, boboonline

Vasketøj... Det er sjældent noget folk råber hurra for, men hvad hvis det kom i sådan nogle dekorative bambuskurve som disse? Det er lige før du får lyst til, at bruge vaskekurvene i indretningen - og det kan du sagtens. Med disse dekorative bambus vasketøjskurve, kan du have din vasketøjskurv stående fremme i soveværelset, uden at det ser grimt ud. 

 

Smarte hanke 

De har både et håndtag øverst, så du let lige kan smide noget vasketøj i, men de er også udstyret med fine hanke i siderne, så du let kan få det fragtet fra rum til rum. 

 

Det naturlige og idylliske 

Disse vaskekurve ville klæde ethvert soveværelse. De er super dekorative og så har de et naturligt udtryk, så de ikke samler sig unødig opmærksomhed. 

 

Står skarpt 

Disse vasketøjskurve behøver ikke blive suppleret af andre møbler, såsom reolsystem til vasketøj og lignende. De står superflot, bare som de er. 

 

Find et stort udvalg af bambusmøbler her

 

6. Bambus til et hvert rum 

Denne bambusreol er et must-have. Den er udstyret med 5 hylder til diverse opbevaring og kan bruges over alt. Det fede ved et møbel som dette er, at du ikke nødvendigvis skal bruge den til ét formål. Den kan bruges over alt og du kan højst sansynligt nemt finde noget, at bruge den til. 

 

Badeværelset 

Denne bambusreol er superideel til et badeværelse. Du kan stille dine produkter og eventuelt nogle håndklæder i den og få det til, at se rigtig dekorativt ud. Slut med, at have skabe hvor alle tingene er gemt væk, brug sådan en og lad dine ting få taletid i indretningen. 

 

Kvinder og sko 

Er du sådan en kvinde der bare forguder dine sko, så er dette møbel lige noget for dig. Giv dine yndlingsstiletter en hylde hver og lad dem komme til stærkt udtryk i din indretning. Stilletter og sko kan sagtens se dekorative ud, især hvis de står i et møbel som dette. 

 

Entreen 

Et andet sted, ud af mange, denne reol er oplagt, er i entreen. Du kan sætte nogle fine hatte, måske et par sko og nogle andre småting op på hylderne og få det til, at se dekorativt ud. Giv dine gæster et godt førsthåndsindtryk med denne reol i entreen. 

reol, bambus, bambusreol, hylder, hyldereol, bambusreoler, boboonline

7. Det naturprægede sofahjørne 

sofabord, sofaborde, bloomingville, boboonline, bord, borde, små borde, bambus, bambusbord, bambusborde

Disse sofaborde sætter niveauet. Disse sofaborde er lavet på en skarp måde med detaljer, som giver synet noget rart og behageligt, at kigge på. Er du faldet for den naturlige indretningsstil, så er disse et must-have. 

 

Lille hyggehjørne 

Måske du ikke har verdensstørste stue, men fortvivl ikke. Disse sofaborde kan sammensættes og skubbes til/fra hinanden og stadig se superskarpe ud. Det kan være du ikke har en sofa, men en lænestol i stedet, og hertil er disse borde også super ideelle. Du kunne eventuelt stille det mindre lidt hen mod din stol og bruge det til opbevaring af div. ting, og så bruge bordpladsen på det større. 

 

Stil dem lidt ud i rummet 

Disse borde kan placeres over alt. De behøver ikke nødvendigvis, at stå slimet opad sofaen. De har sådan en karakter, at du kan stille dem ude i rummet, uden at det ser malplaceret og forkert ud. De er ekstremt lette, at indrette med og de giver fantasien løse tøjler. 

 

Find et stort udvalg af bambusmøbler her

 

8. Trip, trap, taburet i bambus

Med denne taburet, har du banet vejen for stilen. Den er superdekorativ og let, at flytte rundt. Denne taburet kan både bruges indendørs og udendørs og fungerer rigtig godt, begge steder. 

 

Makeup-stol 

Denne taburet er ikke kun én, du kan trække frem når I sidder flere ved et bord. Du kan have den som fast inventar, ved et makeup-bord. Har du et makeup-bord du er rigtig stolt af, så hold dig ikke tilbage på detaljerne. Denne taburet, suppleret med et gulvtæppe og så er der vidst ikke en finger, at sætte. 

 

Det dekorative område 

Har du et område i dit hjem, som mest af alt er til pyntegenstande og tingeltangel? Indfør denne taburet og sæt dig godt til rette i dit pynteområde. Føl dig som en del af det dekorative og lad fantasien få frit afløb. 

taburet, bambustaburet, bambus taburet, taburetter, trætaburet, trætaburetter, makeupstol, stol, taburetten, boboonline

9. Smart i en fart

bambus, tøjstativ, bambustøjstativ, bambus tøjstativ, tøjstativer, boboonline

Dette tøjstativ er smart i en fart. Det står klar og lige til og du kan nemt finde frem til din jakke eller trøje og komme ud af døren. 

 

Entreen 

Dette tøjstativ er oplagt, at stille i entreen. Er du til det farverige, kunne du eksempelvis tilsætte nogle farvede bøjler og få det festlige udtryk frem. Endvidere er det altid dejligt, at kunne tilbyde sin gæst en bøjle til jakken. 

 

Soveværelset 

Stil dette smarte tøjstativ ind i soveværelset. Du kan hænge din morgenkåbe og andre klæder op, så de er lige til, at få fat i. Det kan også være du har nogle flotte skjorter, kjoler etc., så er dette også en god måde, at vise det frem på. 

 

Det store badeværelse

Er du beriget med et stort badeværelse, så kunne noget af pladsen blive optaget af et tøjstativ. Du kan hænge håndklæderne på det nederste af bøjlen og få det til, at se lidt fancy ud. Du kunne eventuelt placerer nogle håndklæder nederst og få det til, at fremstå lækkert. 

 

10. Bambus er et must have til haven

Puha... Dette havebord er nok det ultimative must-have. Hvis du vil skabe nogle lækre forudsætninger for din have, så skal du have et bambus havebord. Det giver haven karakter og charme, og kan ikke sammenlignes med andre materialer. 

 

Den dekorative terasse

Har du en lækker terasse på din bopæl, så skal du ikke holde dig tilbage med, at udsmykke den. Hvad giver et bedre udtryk, end et bambus havebord, som er skåret skarpt? Dekorér din terasse med dette havebord og sæt nogle stole til. Forudsætningerne for hyggelige grillaftener og dejlige familiestunder, er i den grad sat, med et lækkert havebord. 

 

Den sprudlende have

Er du typen der går ude i haven og endda, måske har en køkkenhave? Dette bord kan også bruges til, at kører charmen hele vejen igennem. Stil det nede i din køkkenhave, stil nogle planter på det og sæt dig til rette, i lækre omgivelser. Drik en dejlig kop kaffe og kom derefter tilbage på benene. 

 

Find havemøbler i bambus her

havebord, bambusbord, bambusborde, bambus, haveborde, havemøbler, havemøbel, boboonline

 

Der er ikke grænser for hvordan du kan indrette dig med bambus. Bambus er et materiale der er kommet for, at blive, så du kan lige så godt anskaffe dig en masse. Bambus er noget helt specielt og en anderledes træsort. Det fås i alverdens former, farver og formater, så det er ideelt til, at skabe en indretningsstil. Er du typen der godt kan lide, at alle dine træmøbler er i samme format, så vælg bambus. Her bliver der ikke sat stopklodser for hvor meget du kan indfører. 

 

Du kan finde hele vores udvalg af bambus her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top