Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

5 gode grunde til hvorfor velour et MUST-HAVE i dit hjem

oprettet d. under Guides, Inspiration

5 gode grunde til hvorfor velour et MUST-HAVE i dit hjem
Toggle Zoom

Du synes måske velour hører fortiden til, i det, at det blev brugt meget i gamle dage - der tager du fejl. Velour er en af de mest spirende materialer inden for moderne boligindretning og er derudover et must-have. Hvis du ikke endnu ved, hvorfor det er et must-have, så læs de næste 5 punkter og bliv klogere. 

 

1. "Lidt royal er man vel altid". 

 

velour, veloursofa, velourmøbler, velour møbler, boboonline, sofa, velour, indretning, tips

Det er okay, at være lidt royal en gang imellem. Derfor er det også okay, at tilføje nogle elementer i sit hjem, som kunne være placeret på Amalienborg, uden at du er gået for vidt. 

 

Det kunne eksemeplvis være en Chesterfield-sofa i et lækkert blåt look, med fine detaljer. 

 

Fordelene ved denne sofa er, at du skaber lidt trit og retning på den royale facon, men faktisk også indfører et superlækkert sidde-element i dit hjem. Til fordel for andre "royale" sofaer, så er denne faktisk super behagelig, at sidde i. 

 

Det bløde og behagelige stof gør så du ikke får lyst til, at rejse dig igen. 

 

 

2. Få varmen på rekordtid med velour

Velour er et superdejligt materiale. En anden ting velour kan er, at give varme på rekordtid. Du skal ikke ligge og fryse et godt stykke tid, indtil din kropsvarme har afgivet varme - du får varmen fra velouren!

 

Velour er super varmt og ikke nok med det, så holder det også godt på varmen. Så når du kommer tilbage, så er tæppet stadig dejlig varmt og du kan fortsat ligge og hygge dig, uden at klapre tænder. 

 

Velourtæpper er også super dekorative. De giver en snert af det luksuriøse, uden at blive for "køligt", fordi det også ser rigtig hyggeligt ud. 

 

Noget andet er, at velour kan bære farver. Du kan derfor tilføje farver til dit hjem, uden frygten for, at dit hjem kommer til, at se rodet ud. 

tæppe, velour, velour tæppe, tæpper, boboonline

 

3. "Åh, bare lige 5 minutter mere..."

velour, seng, velourseng, antik seng, moderne seng, dobbeltseng, boboonline, kare design

Du er advaret! En velourseng kommer du ikke op fra, let. Hvis du i forvejen har svært ved, at stå op om morgenen, så kan den ikke anbefales - komforten er alt for høj! 

 

En seng er et stort element i indretningen, så hvorfor ikke lave sengen som omdrejningspunkt og gør noget særligt ud af det. 

 

Det fede ved en velour-seng som denne på billedet er, at den ikke nødvendigvis skal stå placeret op ad en væg. Du kan placerer den frit i rummet, alt efter ønske. 

 

 

 

4. "Hist hvor vejen slår en bugt, lægger der en velour-puf så smukt"

Hvad er mere dekorativt, end en puf? En puf er super dekorerende i et hjem og samtidig funktionsdygtig. 


Du kunne eventuelt skifte sofaen ud med to lækre lænestole med dertilhørende puffer og give din indretning et anderledes og specielt look. 

 

Noget andet, der taler for, at anskaffe en puf er, at den let kan flyttes rundt. Du kunne eventuelt placerer en midt i rummet og skabe noget lækkert på den måde.

 

Der er ikke regler, eller grænser for hvordan du kan indrette dig og med en puf er det let, at omrokerer og flytte rundt. 

puf, puffe, puffer, dekoration, pynt, velour, boboonline

 

 

 

5. Pift spisestuen op med charme, stil og velour

spisebord, spisebordsstole, velour stole, velour spisebordsstole, boboonline

Velour spisebordsstole - det er et MUST-HAVE! Først og fremmest er velour spisebordsstole langt mere behagelige end alverdens andre spisebordstole, for det andet er de super dekorative. 

 

Er du træt af, at ungerne vil forlade bordet, lige når de har slugt den sidste bid, så anskaf dig nogle spisebordsstole i velour og øg komforten. Det ville da om noget, kunne holde dem bare lidt længere. 

 

Spisebordsstole i velour er super romantiske. Så indret dig romantisk, rart og anderledes med velour. 

 

 

 

Disse 5 grunde burde være nok, men hvis ikke det er tilfældet så bliv inspireret her

 

Velour er blevet yderst populært i de danske hjem og hører ikke fortiden til længere. Det er i stigende vækst og der er ikke tal for former, farver og faconer du kan få møbler i velour, i. Det fede ved velour er, at det skiller sig ud og er letgenkendeligt. Mangler du en rød tråd igennem din indretning kunne det være, at velour skulle være leddet i tråden. 

 

Værd, at vide om velour 

Velour fås både i bomuldsstof og i syntetisk stof. Det er let, at rengøre og holde og det er smidigt, hvilket vil sige, at det kan strække sig og ikke lider overlast af, at blive revet lidt i. Velour er varmt og behageligt og er derfor super ideelt til tæpper, sofaer, lænestol etc. 

 

Velour føles som en bamse. Der er lige så blødt, rart og trygt som en bamse er og giver dig den hyggelige stemning, helt uden at du behøver, at anstrenge dig. 

 

Oprindeligt stammer velour fra silke, men det mest normale i dag, er at det kommer fra bomuld. Det minder mest af alt om fløjl i følelse og facon. 

 

Velour fås i mange forskellige faconer. Du kan både finde vævet, strikket, ensfarvet og præget. Velour fås både i alverdens udgaver både inden for tøj, sko og møbler. Der findes også rigtig mange udgaver af beklædninger i velour, eksempelvis duge. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top