Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Er din terrasse sommerklar?

oprettet d. under Inspiration

Er din terrasse sommerklar?
Toggle Zoom

Sommeren står for døren, fuglene synger og solen skinner. Terrassen er et af danskernes yndlings opholdssteder henover sommeren.

Derfor er det slet ikke uvæsentligt, hvordan din terrasse ser ud. I denne artikel giver vi dig inspiration til indretning af uderummet med havemøbler, bløde tekstiler og smukke bålsteder

Frem med havemøblerne

Når du skal ud og investere i nye havemøbler skal du starte med at spørge dig selv; hvad er behovet?

 

Terrassens størrelse er ret afgørende her. Har du plads til et loungeområde? Prioriterer du spisebord med stole? Eller har du en mindre terrasse, hvor pladsen er til en hyggekrog med cafébord?

 

Læs også: 4 hurtige tips til indretning af din altan

 

Dernæst skal du overveje materialevalget - sæt krav til kvaliteten. Det danske vejr er omskifteligt og kræver, at dine havemøbler skal kunne holde til lidt af hvert.  

 

Her hos BOBO forhandler vi blandt andet havemøbler i rattan, bambus og stål, der alle er opfylder de flestes krav til både kvalitet og smukt design.

 

Se udvalget af havemøbler her

 

Havemøbler

Krukke

Smukke, krukker og potter

 

 

Udsmyk terrassen eller altanen med krukker og potter med grønne planter, krydderurter eller dine yndlingsblomster.

 

Det skaber en hyggelig stemning og tilfører masser af liv. Lige for tiden er især oliventræer, buksbom og rododendron populære udendørsplanter. 

 

Krukkerne kan også bruges til opbevaring af småting, som du gerne vil have indenfor rækkevidde, men kan virke som forstyrrende elementer på terrassen. 

 

Find krukken her

 

Skab masser af hygge med tekstiler 

 

 

 

Med bløde tekstiler kan du nemt skabe hygge og varme og det er en god måde at få en masse personlighed ind i indretningen af terrassen.

 

Vælg farver, mønstre og stoffer, der understøtter din stil.

 

Brug masser af puder og plaider og forlæng aftentimerne i jeres uderum.

 

Udendørs gulvtæpper er også gode til at markere de forskellige zoner på terrassen - brug for eksempel ét tæppe ved loungeområdet og et andet ved havebordet eller cafébordet

 

Plaids og kurve

 

 

Bålsteder og bålfade

 

Bålsted

Et smukt bålfad er et flot og sikkert alternativ til den traditionelle bålplads.

 

Bålfadet gør det desuden let for både børn og barnlige sjæle at lave snobrød eller skumfiduser over gløderne, da kanterne naturligt kan bruges som støtte for pindene.

 

Se vores store udvalg af bålsteder her

 

Har du ikke plads til et bålfad, men stadig ønsker den hyggelige stemning med åben ild, kan du for eksempel vælge at dekorere terrassen med fakler.

 

Se vores udvalg af fakler her

 

 

Indretning af terrasse

 

Direkte links: 

 

Grå liggestol, Kare Design // Udepejs, HEAT La Luz // Havebord, House Doctor // Krukker, House Doctor // Gulvtæppe inde/ude // Havestol, North By North


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top