Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Bordfodbold – Til Sjov, Leg Og En Smule Konkurrence!

oprettet d. under Sjov og ballade

Bordfodbold – Til Sjov, Leg Og En Smule Konkurrence!
Toggle Zoom

Man bliver ALDRIG for gammel til at lege og man bliver aldrig for gammel til at spille en omgang bordfodbold.

I langt de fleste af os, er der gemt et konkurrencemenneske. Vi får ganske enkelt en tilfredsstillelse, af at banke vores venner i alle former for spil. Nogle får også en tilfredsstillelse af blot, at være med og have det sjovt, hvilket selvfølgelig også er super fint.

Et af de spil, som der er rigtig populære er selvfølgelig bordfodbold. Man kan spille det i rigtig mange sammenhænge. Man kan spille et spil i det lokale klubhus, på baren, hjemme i garagen, hvis man er så heldig at have i bordfodboldbord og mange andre sjove sammenhænge. Det skaber som regel en rigtig hyggelig og sjov stemning. Måske bliver der endda væddet lidt omkring det.

Mangler du et bordfodboldbord?

Find lækre borde til bordfodbold her

Bordfodboldborde fås i rigtig mange forskellige afskygninger, og i rigtig mange forskellige prisklasser. Det kan være alt fra 499 kr. helt op til 4-5000 kr.

Spil pigerne imod drengene

Der vil nok altid være en naturlig konkurrence kønnene imellem. Hvem er bedst, og hvem er bedst til hvad? Vi bliver aldrig enige, men til gengæld kan vi duellere, og må den bedste spiller så vinde!

Fedt og stilrent fodboldbord

Det er helt klart en af de mere luksuriøse bordfodbodboldborde, som du kan finde på markedet, men ikke desto mindre ville den være perfekt at have stående i eksempelvis diverse sportsforeninger.

 

Så er det altså slut med at snakke om hvem der er bedst. Tag en turnering – pigerne mod drengene og lad slaget stå – og der er vel ingen tvivl om hvilken side af bordet i hver især skal stå på ;-)

Rigtig god fornøjelse og god kamp!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top