Info: Vi sender varer ud som normalt, og oplever pt. ingen forsinkelser. Pas godt på jer selv! Læs mere HER
Kundeservice: 75 88 00 58 (Man-fre 9-15) /
Toggle Zoom
Toggle Zoom

Skab Hygge Med En Gyngestol

oprettet d. under Inspiration

Skab Hygge Med En Gyngestol
Toggle Zoom
Skab Hygge Med En Gyngestol
Toggle Zoom

I gamle dage brugte man en gyngestol i rigtig mange hjem. Dengang var det et helt almindeligt møbel, at have stående i hjemmet. Så kom der en lang årrække, hvor møblet ikke blev brugt så meget. Det var ligesom blevet forældet.

 

Men som med så mange ting, der engang var populært kom det tilbage igen. Det er præcis det samme med gyngestolen, som igen er tilbage rundt omkring i de danske hjem. Denne gang som en mere antik og retro stilart, som er med til at skabe en masse hygge i hjemmet.

 

Mange bruger eksempelvis nu gyngestolen, til at indrette deres egen hyggekrog, eller blog et hyggehjørne i dagligstuen.

 

Kunne du også godt tænke dig en gyngestol, så anbefaler vi at du kigger på gyngestolens side: Ny gyngestol herwww.gyngestolen.dk har et rigtig lækkert udvalg af gyngestole, og er bestemt et besøg værd!

 

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kigge på vores udvalg af gyngestole: Se vores udvalg af gyngestole her.

Inspiration til indretning med gyngestole

Kunne du godt tænke dig en ny gyngestol, men mangler noget inspiration til, hvordan du eksempelvis selv kan designe din nye hyggekrog? Bare rolig. Vi har fundet 2 billeder frem, som giver masser af inspiration, og viser 2 meget forskellige måder, at designe sit hyggehjørne på.

Retro gyngestol i lækker design m. armlæn og høj ryg

 

Det er heldigvis smag og behag og det er helt op til dig, hvordan du ønsker at indrette dig.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Til top